Följ med THSS och se Tottenham v Manchester City!

Vi har fått klart med 100 biljetter på sektion 105 till matchen mot Manchester City som för närvarande är planerad till lördag 14/4 2018! Tänk på att speldag kan komma att ändras så håll koll på THFCs hemsida innan ni bokar flyg och hotell! Som vanligt gäller att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur. Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman.

THSS kommer inte att boka upp hotellrum utan det får var och en hantera själv. Men om det är någon som reser ensam och vill dela rum för att få ner kostnaden kan ni höra av er till resor(at)tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till med att hitta en rumskamrat.

För anmälan skicka mail med namn och medlemsnummer i THSS och THFC OneHotspur på alla som ska med till resor(at)tottenhamhotspur.se 

Vi behöver anmälan absolut senast 180215!

COYS

Reseledningen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*