Följ med THSS och se Tottenham v Manchester City!

Vi har fått klart med 100st matchbiljetter på Wembley sektion #105 till matchen mot Manchester City som för närvarande är planerad till lördag 14 April 2018. Tänk på att speldag kan komma att ändras så håll koll på THFCs hemsida innan ni bokar flyg och hotell! Som vanligt gäller att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur. Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman. Priset för matchbiljetten tror vi kommer ligga på ca 40-50 pund. 

THSS kommer inte att boka upp hotellrum utan det får var och en hantera själv. Men om det är någon som reser ensam och vill dela rum för att få ner kostnaden kan ni höra av er till resor(at)tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till med att hitta en rumskamrat.

För anmälan skicka mail med namn och medlemsnummer i THSS och THFC OneHotspur på alla som ska med till: resor@tottenhamhotspur.se 

Vi behöver anmälan absolut senast 2018-02-15.

COYS

Reseledningen

2 comments

  1. Karl-Göran Wahlström

    Hej!
    Kommer biljetterna hem/e-post eller ska de hämtas ut på arenan?

    • Antingen kommer de på ditt kort (OneHotspur) eller så kommer en pappersbiljett hem. OM inget har kommit kan du hämta ut biljett på arenan. Tag då med id och bevis på ditt medlemskap i THFC (OneHotspur)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*