Bli medlem nu – chans att vinna Wembleymatch+hotellpaket!

Lördag 23 December är det dags för vårt årliga THSS-medlemslotteri!

Dragningen av SvenskaSpel’s Joker-nummer Lördag 23 December ger oss en eller möjligen tre vinnare på sitt THSS-medlemsnummer*! Vinnarna får en matchbiljett till valfri* Spurs-match på Wembley säsong 2017/18 samt natt på Tavistock Hotel i Bloomsbury. (Flygresan bekostar man själv). 

Så här går det till:
*De TRE SISTA siffrorna i Jokernumret ska matcha de tre sista siffrorna i ditt THSS-medlemsnummer för säsong 2017/18, för att du ska bli en vinnare.
Som ett förklarings-exempel skulle nummer ”234” ge oss följande vinnare: THSS-medlem nr #234, men även medlem nr #1234 , nr #2234 och nr #3234.

Priset är personligt och kan inte bytas eller överlåtas på annan person.

Alla som har löst medlemskap i THSS fram till senast 2017-12-22 deltar i detta lotteri. Även ni som redan är medlemmar såklart! Ni som löser medlemskap fr.o.m. nu och fram till den 22 december kommer eventuellt inte hinna få era medlemspaket inkl medlemskort med medlemsnummer hemskickat i tid tills tävlingen avgörs. MEN ni är med i tävlingen ändå! Så vinnare med det rätta THSS-medlemsnumret kan komma att annonseras även under mellandagarna. ALLA giltiga medlemmar fram till och med 22 december är med!

Efter kontroll om medlemsavgiften är betald senast den 2017-12-22 kommer vinnaren att kontaktas av styrelsemedlem samt meddelas på vår webbsida och sociala medier runt mellandagarna eller nyår!

*valfri hemmamatch med Spurs på Wembley som vi får möjlighet att boka biljett till. Reservation för att vi inte får tag på biljett till exakt alla matchdagar. 

BLI MEDLEM (KLICKA PÅ DENNA LÄNK)

Lycka till och en trevlig Jul på er alla!

THSS Styrelse

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*