Harry Kane nominerad till Ballon d’Or

Succén bara fortsätter, fortsätter och fortsätter vidare. Harry Kane är vice-kapten i Tottenham, han är skytteligavinnare i Premier League, två gånger om och på god väg mot en tredje eventuellt. Samtidigt är han nybliven lagkapten i Englands landslag, den stora stjärnan i Tottenham och som pricken över i kommer han från landskamper där han gjort två mål.

Sist men inte minst – Så är han nu nominerad till Ballon d’Or, guldbollen.

Hur står sig hans chanser mot övriga kandidater? Det är tufft men han skall absolut inte skämmas i sällskapet.

Neymar (PSG/Brazil), Luka Modric (Real Madrid/Croatia), Paulo Dybala (Juventus/Argentina), Marcelo (Real Madrid/Brazil), N’Golo Kante (Chelsea/France), Luis Suarez (Barcelona/Uruguay), Sergio Ramos (Real Madrid/Spain), Jan Oblak (Atletico Madrid/Slovenia), Philippe Coutinho (Liverpool/Brazil), Dries Mertens (Napoli/Belgium), Kevin De Bruyne (Manchester City/Belgium), Robert Lewandowski (Bayern Munich/Poland), David De Gea (Manchester United/Spain), Harry Kane (Tottenham Hotspur/England), Edin Dzeko (Roma/Bosnia & Herzegovina), Antoine Griezmann (Atletico/France), Toni Kroos (Real Madrid/Germany), Gianluigi Buffon (Juventus/Italy), Sadio Mane (Liverpool, Senegal), Radamel Falcao (Monaco/Colombia)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*