Officiellt – Vincent Janssen till Fenerbahçe på lån

Llorente anslöt under sommarfönstrets sista timmar och många undrade direkt – Kommer Pochettino ha tre renodlade anfallre i Kane, Janssen och Llorente eller hänger den unge holländaren Janssen löst?

Svaret kom i veckan när Tottenham bekräftade att turkiska Fenerbahçe säkrat holländarens tjänster på ett säsongslångt lån.

Janssen verkar ge en bild efter att detta blev officiellt att han vill hitta formen och fortsätta arbetet, han har inte lyckats hitta samma målfarlighet han hade i Holland som blev grunden för hans rekrytering till Spurs. Han behöver speltid och hitta tillbaka till sin roll.

Finns det en risk att detta lån är ett steg närmare en exit för holländaren? Ja, absolut. Den risken finns. Vi hoppas dock att vi inte sett det sista av Janssen i Spurs. Han måste få speltid och hitta tillbaka till grunderna en aning, sen om Turkiet och Fenerbahçe är rätt väg, det är svårt att säga. Många skulle nog förespråkat att han stannat i England hos kanske något lag i inom Top 7-15?

Hur som helst, lycka till Vincent!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*