Svenska supportar i London på THSS resa

Arrangemang på höstresan

Det är knappt två månader kvar till THSS höstresa till matchen mot Liverpool. THSS jobbar tillsammans med Tottenhams Venner för att arrangera en legendträff på lördag kväll men i dagsläget är inget klart.

På lördag spelar Tottenham U18* match mot Fulham ute på träningsanläggningen Hotspur Way och vi arrangerar en utflykt för den morgonpigge. Matchen börjar klockan 11:00 och vi samlas vid Euston Station 9:30 för avfärd med Victoria Line 9:47. Från stationen till träningsanläggningen är det en promenad på cirka 20 minuter. Den som vill följa med på detta skickar ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se med namn på de som kommer. Se till att ha laddat Oyster Card eller betald biljett som innefattar zon 6 innan vi ses då vi inte kan vänta på att folk ska betala tunnelbana efter att vi har samlats. 

COYS

/Reseledningen 

*Notera att om matchen flyttas kan vi inte göra denna utflykt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*