Tottenham Transfer Deadline Day LIVE!

00:30 -Vincent Janssen – ev. till Brighton & Hove Albion på lån (de har till kl 01:00 CET på sig…)

00:15 – Fernando Llorente klar för Spurs! 100% bekräftat nu. 

24:00 – ***Transferfönstret är nu stängt*** 

23:51 – Riyad Mahrez – Leicester (i London just nu. Blir det Chelsea, Arse eller Spurs?)

23:21 – Ross Barkley säger nej till Chelsea, men var är han nu? (Spurs?)

21:29 – Fernando Llorente klar!(?) Nu figurerar bilder på Llorente i Spurströjan (med sin bror bredvid) och vi kan bara ana att det är en tidsfråga innan det är officiellt. 

21:23 – En annan dimension i dessa transfercirkustider: Tottenham U23 leder just nu med 7-1 mot forna talangfabriken West Ham U23 efter bland annat tre mål av Sterling. Kanske vi inte behöver se så långt efter värvningar?

20:45 – Vincent Janssen lär inte gå någonstans detta fönster då han i detta nu står beredd att sparka igång matchen mellan Frankrike – Holland. Tid för övergång, kontraktsförhandling, medical osv lär därför vara minst sagt knapp.

20:29 – Fernando Llorente verkar allt närmare Spurs. Rapporter säger att Swansea inväntar svar från Bony innan övergången blir klar. Spanjoren verkar således ha kommit överens med Tottenham.

20:09 – Om vi ändå ska jaga Llorente. Borde inte Rafael van der Vaart vara bra bra bänkspelare att ha tillgängligt också? Erfarenhet, ledarskap, rutin? Önsketänkande men ändå.

19:53 – Om vi tittar snabbt på de lån Spurs genomfört hittills då? Connor Ogvile, vänsterbacken som är nu hos Gillingham. Kommer han bli något? Oklart. Men, spontant känns det snarare som att Spurs tror att man kan få en slant för honom genom att nyligen förlänga hans kontrakt och låna ut honom. Tom Glover, målvakten som nu är på lån i Australien hos Central Coast Mariners? Känns långtsökt att det är något som Spurs tror på med det lånet. Onomah till Villa då? Vi hade hellre sett ett Premier League-lån. Framför allt efter insatserna förra säsongen och hans U20-guld i VM. Cameron Carter-Vickers till Sheffield? Lite som Onomah, men bra lån för båda säkerligen ändå.

19:52 – Nu börjar värmen stiga i bastun. Flera källor påstår att både Llorente och Gomes kommer vara Tottenham-spelare innan midnatt. Spännande!

19:39 – Känns som det lugnat sig en del. Vad händer bakom kulisserna tro? Daniel Levy på Hotspur Way med ett antal faxmaskiner redo att skicka avtal till höger och vänster? Llorente, Kane och Janssen som anfallstrupp är väl ändå rätt okej. Inte helt fel med Son som alternativ i den gruppen också? Frågan är dock – Blir Janssen kvar? Llorente till Spurs, Bony till Swansea, Janssen till Stoke då? En helt annan sak – Det är helt sjukt att Wimmer såldes för 18 miljoner pund. Inköpt för 4 miljoner pund. En bra spelare absolut men den prislappen, wow.

19:05 – OK, två olika rapporter kommer in gällande Ross Barkley. Ena sidan säger att Barkley är i London just nu för att få igenom en flytt till Spurs. En annan säger att Tottenham gett upp jakten och kommer återbesöka frågan i januarifönstret.

19:04 – Llorente, på riktigt? Han är på väg mot Leandro Damaio-nivå nu när han sedan Harry Redknapps tid i klubben alltid på något sätt varit på väg mot Spurs. Precis som Damaio och även Schalke- och nu Ajax-anfallaren Huntelaar.

18:54 – Inte mycket just nu. Andre Gomez från Barcelona. Mahrez från Leicester. Llorente från Swans? Vi börjar uppdatera lite mer frekvent nu under kvällen.

18.05 – Om nu Sky Sports har fått fel info och Lloriente är på väg in så verkar de som att Vincent Janssen kommer att lämna. West Brom ser ut att vara hetaste favoriten för holländaren

18.00 – Enligt Sky Sports oddssättare så ska Tottenham vara närmast både Di Maria från PSG och Andre Gomez från Barcelona. Däremot har oddsen höjts på att Lloriente är på väg. Något som gått galet?

17.43 – Är det äntligen på gång? Leandro Damiao istället för Lloriente? 25de gången gillt eller vad tror ni?  Känns som samma spelartyp men den ena känns mer realistisk än den andra. 😉

17.31 – Verkar vara ganska lugnt nu den senaste timmen gällande rykten ang Spurs. Enda vi kan rapportera är att det nog inte kommer bli någon Thomas Lemar till Tottenham då många källor rapporterar att Monaco just nu ska ha accepterat ett bud från Arsenal på nästan £100m.

16.51 – Ross Barkley, Vara eller inte vara i Everton har varit en följetong hela sommaren. Nu rapporterar engelska journalister att dom, enligt rykte, varit i kontakt med Everton där man förnekar en övergång detta fönstret men öppnar upp för en flytt till vintern. Dessvärre är även Chelsea intresserade!

16.47- West Ham verkar inte kunna få till någon deal med Sportings William Carvalho samtidigt som Portugisen verkar vilja lämna. Sky sports rapporterar att även Spurs finns på tapeten för en eventuell övergång. Summan som nämns är £40m. Känns lite saftigt för att vara Levy men vem vet på deadlineday, där kan allt hända!

16.45 – PSG verkar nu har gjort helt klart med Mbappe och det ställer till de en del för Parisklubben som nu i sin tur mer eller mindre måste göra sig av med överflödiga spelare i truppen för att inte komma i problem med FFP. Som i sin tur öppnar upp till realistiska fynd hos klubben. Tidigare har de ryktats om både Di Maria och Lucas Moura. Kan en lånedeal vara realistisk?

Uppdateras ständigt under denna sista dag då spelarfönstret är öppet till midnatt svensk tid. 

IN
Davinson Sanchez – mf – Ajax £35m .
Paulo Gazzaniga – mv – Southampton
Juan Foyth – mb – Estudiantes £8m
Serge Aurier – hb – PSG £23m
Fernando Llorente – Swansea £15m

UT

 1. Charlie Owens, QPR, free transfer
 2. Filip Lesniak, Aalborg BK, free transfer
 3. Thomas McDermott, free agent
 4. Joe Muscatt, free agent
 5. Zenon Stylanides, free agent
 6. Juan Pablo Gonzalez Velasco, free agent
 7. Luke McGee, Portsmouth (oklar summa)
 8. Kyle Walker, Manchester City (50 miljoner pund)
 9. Federico Fazio, Roma (2,7 miljoner pund)
 10. Clinton N’jie, Marseille (6 miljoner pund)
 11. Kevin Wimmer, Stoke (18 miljoner pund)
 12. Will Miller, Burton Albion 

UTLÅNADE

Connor Ogvile (Gillingham)
Tom Clover (Central Coast Mariners)
Joshua Onomah (Aston Villa)
Cameron Carter-Vickers (Sheffield United)

RYKTEN UT
Vincent Janssen –

Av: Mathias Bridfelt, FH, Niclas Mahlm, Ume Hansson-Jacobsson

3 comments

 1. Peter Olsson-Andree

  Hej borde inte Clinton och Fazio vara med på utlistan?

 2. Artiklarna går såklart att kommentera här nedan i kommentatorsfältet oxå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*