Biljetter till Champions League och Carabao Cup via THSS

Vi har precis fått reda på att THSS kan ansöka om biljetter till hemmamatcherna i Champions League och Carabao Cup på Wembley men vi har än så länge inte fått reda på vilka priser som gäller eller sista ansökningsdatum per match. Ansökan kan som vanligt skickas till biljetter(at)tottenhamhotspur.se med namn, medlemsnummer i THSS och OneHotspur på alla som önskar biljett samt önskemål om vilken sektion man önskar av 545/546 eller 105. Se mer information på biljettsidan.

Champions League

THSS har fått möjlighet att ansöka om biljetter till våra medlemmar till hemmamatcherna i Champions League. För tillfället (170826) har vi dock inte fått någon information om biljettpriser eller sista ansökningsdatum för dessa matcher. Det går att ansöka per match. Det är sektionerna 545, 546 och 105 som gäller även för dessa matcher. Vi kan inte garantera att vi får alla biljetter vi ansöker om då det kan bli överbokat. Om vi inte får biljetter så att det täcker vår ansökan kommer dessa att lottas ut bland de som har ansökt.

Carabao Cup

THSS har i år fått möjlighet att ansöka om biljetter till våra medlemmar till hemmamatcher i Carabao Cup. För tillfället (170826) har vi dock inte fått någon information om biljettpriser eller sista ansökningsdatum. Det går att ansöka per match. Det är sektion 105 som gäller för dessa matcher. Vi kan inte garantera att vi får alla biljetter vi ansöker om då det kan bli överbokat. Om vi inte får biljetter så att det täcker vår ansökan kommer dessa att lottas ut bland de som har ansökt.

/Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*