Följ med THSS och se på Tottenham v Liverpool 22/10

Vi har fått klart med 70 biljetter till matchen mot Liverpool som spelas SÖNDAG 22/10 (matchdag framflyttad från lördag till söndag pga TV-sändning, så tänk på det när ni bokar flyg och hotell) på Wembley! Det finns redan 20 ansökningar till denna match så de är garanterade biljett till denna match. Det finns således 50 biljetter kvar och det är först till kvarn som gäller. Som vanligt gäller att alla som åker med är medlemmar i både THSS och THFC OneHotspur. Är man under 18 år måste man resa i sällskap med målsman.

THSS kommer inte att boka upp hotellrum utan det får var och en hantera själv. Men om det är någon som reser ensam och vill dela rum för att få ner kostnaden kan ni höra av er till resor(at)tottenhamhotspur.se så försöker vi att hjälpa till med att hitta en rumskamrat.

Vi har tidigare år bott på Tavistock Hotel vid Russell Square och det är troligt att flertalet kommer att bo där även denna gång.

Tanken är att THSS kommer att anordna något slags event under helgen men vi får återkomma angående detta när allt är klart.

Om ni har frågor är det bara att skicka ett mail till resor(at)tottenhamhotspur.se så svarar vi så fort vi kan.

COYS

/Reseledningen via Sverker ”Svucka” Otterström

One comment

  1. Hej igen!

    Jag har Lilywhite Adult 3796144. Inte bronze som jag skrev i mitt första meddelande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*