THSS-tipset 2017-18: Kupongen är öppen!

Man vet att nästa säsong närmar sig på riktigt när THSS-tipset har öppnat.

Ni hittar kupongen här och för att kunna tippa behöver du vara inloggad samt vara medlem i THSS.

Om du inte är medlem för säsongen 2017-2018 så kan du bli det här.

Varje månad har vi en vinnare med flest poäng som vinner ett pris och den som har mest poäng när säsongen är slut vinner det största priset som oftast brukar vara en plats till kommande medlemsresa där hotellboende och matchbiljett ingår.

Observera att cupmatcherna för kommande säsong ännu inte är inlagda och orsaken till det är att vi ännu inte vet vilket motstånd som väntar i Ligacupen, Champions League samt FA-Cupen. Detta kompletteras med direkt när vi vet det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*