Tottenham-spelare på landslagsuppdrag

Säsongen är över för Tottenham men för dess landslagsspelare så är det fullt upp just nu med vänskapsmatcher och kval till så väl VM som Afrikanska mästerskapen.

Nedan kan ni se samtliga uppdateringar från kvalet som berör Tottenham-spelare.

Christian Eriksen är i fin form och slog till mot både Kazakstan (3-1 vinst) samt Tyskland (1-1).

Victor Wanyama och hans Kenya förlorade 2-1 mot Sierra Leone i kvalet till Afrikanska Mästerskapen. Åter igen ser det ut som att vi inte behöver oroa oss för att förlora Wanyama under våren till den turneringen. Vilket är rätt skönt.

Ben Davies spelade 90 minuter när man spelade 1-1 mot Serbien.

Kevin Wimmer satt på bänken under hela matchen när Österrike tog sig an Irland.

Japhet Tanganga var med när England vann U20-turneringen i Toulon, finalen avgjordes på straffar mot Elfenbenskusten. Tanganga kom in i andra halvlek.

Harry Kane, Dele Alli, Eric Dier och Kyle Walker spelade i Englands match mot Skottland. Matchen slutade 2-2 efter att Skottland tagit ledningen med två vackra frisparksmål. Kane, lagkapten och räddare i nöden när han med matchens sista spark satte 2-2 för England.

Hugo Lloris och Moussa Sissoko förlorade 2-1 mot Sverige på Friends efter ett misstag i sista sekund av Lloris.

Toby Alderweireld och Jan Vertonghen spelade båda 90 minuter när man slog Estland med 2-0. F.d. Tottenham-spelaren Nacer Chadli var en av målskyttarna.

Vincent Janssen är glödhet för tillfället och har gjort tre mål på tre matcher för sitt Holland som besegrat Marocko, Elfenbenskusen och Luxembourg.