U20-VM: Röda kort och avancemang för Spurs-spelare

Det har varit en intressant period i U20-VM för Tottenhams tre spelare som är på plats i Sydkorea.

USA hade en tuff sista match mot Saudiarabien. Man ägde matchen men lyckades bara göra ett mål framåt. På det fick Tottenham-försvararen Cameron Carter-Vickers rött kort. USA såg dock ut att ta 3 poäng i stora delar av matchen med motståndarna lyckades få till en kvittering och matchen slutade 1-1.

Tillräckligt för avancemang för USA som tog sig an Nya Zeeland i åttondelsfinalen. Den matchen var ord och inga visor när amerikanerna vann med 6-0. En vinst som innebar en kvartsfinal mot Venezuela. Sydamerikanerna blev dock för svåra för jänkarna. Ordinarie tid slutade med 1-1 och i förlängningen lyckades Venezuela sätta 2-1. Ridå för Carter-Vickers USA. Ett tråkigt avslut för ett lag som säkerligen kunde gått bra långt annars.

För Englands del lever hoppet om ytterligare framgång.

Även där stod en Tottenham-spelare för ett rött kort – Joshua Onomah av alla spelare drog på sig två gula kort i kvartsfinalen mot Mexico, efter att man slagit ut Costa Rica i åttondelen.

Under torsdagen tar sig England an Italien i semifinalen som sänds i Eurosport. Vinnaren får möta antingen Uruguay eller Venezuela. Även den semifinalen spelas imorgon torsdag. Finalen spelas den 11 juni.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*