Redaktionen utökar: Är du nästa Tottenham-skribent?

Tottenham Hotspur Supporters Sweden drivs av engagerade människor över hela Sverige och alla texter som läggs upp på vår hemsida skrivs av vår redaktion. I den redaktionen hittar vi män och kvinnor i alla åldrar från Sveriges alla hörn och ibland även från svenskar från världens alla hörn.

Med det sagt söker vi nu förstärkning – Vi har ett starkt team och vi hoppas hitta ytterligare talanger där ute som vill bidra med intressanta texter, nyheter, artiklar, intervjuer med mer till vår hemsida och till våra läsare, medlemmar och alla Tottenham-fans där ute i Sverige.

Om du är intresserad – Skicka din ansökan via e-mail till ekonomi@tottenhamhotspur.se och skriv några rader om dig själv så ser vi till att återkoppla till dig så fort som möjligt.

Har du frågor eller funderingar om hur det är att vara skribent hos oss så läs gärna vår FAQ nedan.

Q: Hur ofta måste man skriva texter?

A: Vi brukar dela upp arbetet på samtliga skribenter i vår redaktion så att arbetsbördan skall bli så lätt som möjligt. Det ska vara kul att vara skribent och inte kännas som ett extraknäck som man inte tycker är roligt.

Q: Måste man vara medlem i THSS för att kunna bli skribent?

A: Svar ja.

Q: Vad för texter får man skriva som skribent?

A: Allt som berör Tottenham – Känner du för att skriva en gigantisk text om den där 2-1 vinsten mot Swansea för två år sedan eller om du vill göra en analys av transferfönstret så är möjligheten helt öppen. Utöver det brukar samtliga i redaktionen skriva en och annan inför- och efterrapport till alla matcher under säsongen.

Q: Är det roligt att vara skribent?

A: Om du tycker om Tottenham och gillar att skriva så är det fantastiskt roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*