THSS-tipset: Segerintervju med vinnaren för 2016-2017

Som medlem i Tottenham Hotspur Supporters Sweden har man en rad förmåner och en av dessa är att man får vara med i THSS-tipset. Där får man tippa resultat för samtliga matcher under säsongen och den som tippar bäst blir belönad.

Denna kamp är lika jobbig och stressig som Tottenhams säsong – Man slängs mellan analys, taktik och upplägg för att försöka maximera poängen och klättra i tabellen för att försöka ta första plats och ta hem priset.

Den som vinner respektive månad får något mindre pris men den som har första plats när säsongen är slut vinner en plats till nästa säsongs medlemsresa som inkluderar hotell och matchbiljett.

Med det sagt – Så har vi ett resultat och vi säger grattis till Kristian Wennerström!

Innan vi börjar – Berätta lite om dig själv. 

– Jag bor med min familj i Tullinge, söder om Stockholm. Jag jobbar som försäkringsjurist. På fritiden ser jag alldeles för mycket på idrott (mest fotboll och tennis), tränar sonens fotbollslag (08:or) och springer ganska mycket när kroppen är med på det. Jag följer även AIK med stort intresse!

Först och främst nu – Hur känns det? 

– Tack, det känns bra! Det är skönt att det är över. Jag hade ju ledningen ganska länge och förväntade mig att bli omsprungen förr eller senare.

Du prickade in rätt resultat på ett gäng matcher under säsongen och i övriga matcher var du ofta väldigt rätt ute. Vad är din hemlighet bakom framgången, går du bara på känsla eller finns det en djupare analys och metod bakom? 

– Det var nog mest på känsla. När Tottenham radade upp segrarna handlade mycket om att försöka gissa om de skulle hålla nollan eller släppa in ett mål. Jag var rätt så feg på slutet och höll igen på antalet mål för Tottenham, men det blev rätt så många treor och det räckte.

Tottenham gör en fantastisk säsong och på det vinner du THSS-tipset. Utöver vinsten här – Vad är höjdpunkten från Tottenhams säsong enligt dig? 

– Höjdaren tycker jag är helheten. Det finns inget lag som är bättre än Tottenham i England och framtiden ser fantastiskt ljus ut. Derbyvinsterna har varit sköna naturligtvis men samtidigt har de varit förväntade. Jag säger vinsten mot Chelsea hemma i ligan där jag tycker att vi visade vilka som är bäst just nu. Det mest negativa tycker jag har varit Lamelas frånvaro. Jag hoppas att vi behåller honom och att han är tillbaka i form till nästa säsong. Den pojkens förmåga att bryta mönster får inte underskattas!

Stort tack till Kristian för segerintervjun, ett stort grattis och vi hoppas det blir en fantastisk match nästa medlemsresa där du vunnit en plats med hotell och matchbiljett! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.