Glädjande nyheter – Ryan Mason åter i träning hos Hull

Det var många av oss fick ont i så väl hjärtat och magen när Chelsea och Hull spelade tidigare under säsongen när Tottenham-sonen och den f.d. Spurs-mittfältaren Ryan Mason slog i sitt huvud i en nickduell med Chelsea-försvararen Gary Cahill.

Mason behöll medvetandet men fick en allvarlig huvudskada och tvingades till operation under samma dygn.

Hull City har dock under dagen gått ut i sociala medier och meddelat att Mason äntligen har börjat träna igen med Hull-truppen.

Ryan Mason anslöt till Tottenhams akademi under 1999. Under 2008 fick han sitt professionella kontrakt med klubben och därefter följde en serie av lån runt om i England hos bland annat Yeovil Town, Doncaster Rovers, Swindon Town med mer innan han under Mauricio Pochettino verkligen slog sig in i det nya Tottenham som växte fram där han var en av truppens grundpelare under en längre tid. Under Pochettinos ledning blev han ansiktet för det nya, unga och hungriga Tottenham. Under Masons sista säsong i Spurs blev det mindre med speltid, främst för att Eric Diers avancemang från försvaret till det defensiva mittfältet gett mycket goda resultat. Mason lämnade Spurs sommaren efter för Hull. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*