THSS Bowling 2017 INSTÄLLT

THSS Bowling 2017

 

Som ni troligen redan vet om så spelas det ingen match den 11/3 mot Crystal Palace då vi har Millwall i cupen på söndagen den 12/3.

 

Det gör att vi inte kan ha Bowlingtävlingen den helgen då bowlinghallen har fullt med seriematcher på söndagen inbokat.

 

Därför har vi tagit beslutet att blåsa av tävlingen i år och göra ett nytt försök nästa vårsäsong med lite bättre framförhållning.

 

 

 

Hej alla glada THSS:are!

Vi har äran att bjuda in medlemmar i THHS till den första av förhoppningsvis flera bowlingtävlingar i glad Spurs-anda. Den är tänkt att gå av stapeln den 11/3 klockan 13:00 i Norrtälje bowlinghall (adress osv nedan).

Kostnaden för detta kommer att vara 350kr/person och i detta ingår bowling 2 timmar, snacks vid banorna, en öl eller alkoholfritt alternativ, tacobuffé samt snacks till matchen. Bowlinghallen har fullständiga rättigheter och alkoholfria alternativ finns. Finns det någon som inte önskar vara med på själva tävlingen är den/de självklart välkomna att titta på och även se matchen. Kostnaden för tacobuffé, en öl eller alkoholfritt alternativ och snacks är då 190kr/person.

Tävlingen kommer ske både individuellt på två olika sätt och i lag och sedan äter vi en tacobuffé och kollar på när Tottenham kör över Crystal Palace i derbyt!

Hotell finns i staden och Åtellet som är det mer centrala hotellet är preliminärt bokat fredagen och lördagen till reducerade priser. Enkelrum 990 kr samt dubbelrum för 1 290kr. Vid bokning uppge att ni är i sällskap med Patrik Lindgren som står för den preliminära bokningen.

Skulle det ta slut så finns det även rum på hotell Roslagen som ligger lite mindre centralt i staden, dock inget preliminärt bokat där.

Anmälan görs senast 5/3 till: bowling@tottenhamhotspur.se 

Alternativt till:

Patrik Lindgren 070-207 68 50 alt patrik.lindgren@schneider-electric.com

Eller

Peter Wihlborg 073-403 14 20 alt peter@roslagsbowling.se

 

Adress Bowlinghall: Vårgatan 1

                                         761 50 Norrtälje

Hemsida Bowlinghall: www.roslagsbowling.se

 

Hotell:

Åtellet: Sjötullsgatan 10

                761 30 Norrtälje

www.atellet.se

 

Hotell Roslagen: Stockholmsvägen 53

                                   761 43 Norrtälje

www.hotellroslagen.se

 

COYS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*