Fans i Fokus: Jesper Amnér

Vi besöker den kungliga huvudstaden och tar pulsen på Jesper!

Namn/ålder?

Jesper Amnér / 53år

Bor/familj?

I Västerhaninge med sambo och 2 barn 9, 14 år

Sysselsättning?

Säljer kameror på Media Markt i Nacka

Hur, när och varför blev det Spurs för din del?

Någon gång på 70 talet, Tipsextra med Lars-Gunnar Björklund samt den tidens  målvaktshjälte (Pat Jennings) efter som jag själv vaktade buren under min korta aktiva karriär. Sen förstås för de vackra vita tröjorna!

Har du några favoritspelare genom tiderna?

Många såklart, given etta är ledley King!

Någon favoritmatch?

Alla derbysegrar.

Hur laddar du upp inför matcherna?

Ingen speciell rutin jobbar tyvärr ofta på helgerna (ingen vidare bra säljare matchdagar) annars blir det oftast match hemma i soffan med sambo och son. Dock tycker Jenny att språket inte alltid är lämpligt i sällskap med Joel även om jag håller igen.  Mitt eget hemliga nyårslöfte till mig själv är annars att komma in till Retro för matchsamlingar betydligt oftare. 

Andra favoritlag i fotboll eller andra sporter?

Hammarby samt Västerhaninge IF P-07

Intressen förutom Tottenham?

Hammarby och fotografi

Tycker du att Spurs behöver förstärka truppen i januari? I så fall var och varför?

Ska väl vara en backup för Kane men misstänker att det är svårt att hitta någon tillräckligt bra som är nöjd med att sitta på bänken. Hoppas jag har fel om Janssen som jag inte tror håller på den här nivån.

Har du haft möjlighet att besöka WHL denna den sista säsongen?

Ja jag och sonen Joel kom iväg i höstas i samband med hans 9 årsdag. Väldigt lyckat på alla sätt, vinst i matchen (Sunderland) och i övrigt en lyckad helg. Vi hann även med en Stadium tour som var givande. För övrigt mitt 3e besök på WHL och 3e vinsten. 

Tankar inför flytten från WHL till den nya arenan?

Känns förstås konstigt att överge WHL men tiden har sin gång vi blir iallafall kvar på samma plats det tycker jag känns bra. Kan ju dra paralleller med Söderstadion/Tele2 Kändes inte alls bra till en början men har satt sig bra nu tycker jag och är en nödvändig utveckling. 

Varför tycker du att man ska vara medlem i THSS?

Först och främst för alla sköna människor man lär känna. De trevliga resorna som ordnas (vi har deltagit på 2st jag och sambon) samt även möjligheten att köpa  matchbiljetter för egna resor till WHL.

Sen vill jag passa på att tipsa om Ledley Kings Knä podcast för dom som missat, mycket bra och rolig lyssning.

Jag tackar Jeppe för att han har tagit sig tid att svara på mina frågor!

COYS

Sverker ”Svucka” Otterström

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*