THSS Höstresa 2016

Då vi inte kommer att få det antal biljetter som vi önskar för att kunna arrangera den vanliga höstresan pga ombyggnaden av WHL kommer vi istället försöka att arrangera biljetter till en av Tottenhams Champions League matcher på Wembley. Vi återkommer till vilken av de tre gruppspelsmatcherna efter lottningen 25/8. THSS kommer inte att boka upp några hotellrum för detta utan man får arrangera hotell själv. Däremot kan vi försöka att förmedla rumskamrater till de som önskar på samma sätt som vi gjorde på den senaste vårresan. Reseledningen återkommer med mer info efter lottningen av gruppspelet.

/Sverker ”Svucka” Otterström

En kommentar

  1. Så bra initiativ. Klart man vill se en CLmatch med Spurs. Matcbiljett är viktigast. Boende är inga problem. COYS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*