Medlemsresa till Oslo 5 aug för Spurs – Inter

bussresa artikel bild
Som en ytterligare förmån för medlemmar i THSS arrangerar vi bussresa till Oslo och träningsmatchen Tottenham – Inter på Ullevål fredag den 5 aug. Minibussar går ifrån Göteborg med stopp på Torp (Uddevalla) för påstigning. Före match kommer vi också att försöka ha en gemensam samling med vår broderförening TottenhamsVenner på lämplig plats i Oslo. Efter matchen går bussarna sedan tillbaka till Göteborg med möjlig avstigning på Torp.

Planerad avgångstid för minibussarna ifrån Göteborg (Nils Ericson terminalen intill Centralstationen) är satt till kl.11. Med stopp på Torp klockan 12 för påstigning. Tiden är satta för att ha marginal med trafiken och hinna träffa TottenhamsVenner i Oslo innan matchstart. Bussarna går sedan tillbaka strax efter matchavslut (preliminärt 19.30) och beräknas vara tillbaka i Göteborg till senast 23.00.

Matchbiljetter beställer var och en själv via länken http://tottenhamhotspur.no/historiske-medlemsblader/4042-2016-06-23-11-21-37 . Boka biljett i Bendit-svingen (West Lower) för att sitta med övriga Spurs-supporters.

Det finns 24 platser fördelat på tre minibussar, så principen först till kvarn gäller. Priset är 300 kr och betalas in i förväg till THSS via någon av våra betalningssätt (se https://www.tottenhamhotspur.se/thss/bli-medlem). Anmälan är bindande och skall görs senast fredag 15 juli (OBS! FYRA PLATSER KVAR, UPPDATERAT 28 JULI) via mail till  5augusti@tottenhamhotspur.se.

COYS!

Gunnar Peterson

3 kommentarer

 1. Hej
  ingen som har möjlighet att fixa resa mellan Stockholm – Oslo och kolla Spurs – InteR?

  COYS

 2. Vilken tid går bussen från Göteborg och varifrån i Gbg? COYS!

  • Hej Thomas,
   Bussen går ifrån Nils Ericsson-platsen intill Centralstationen. För att ha marginal med trafiken vara uppe i tid för samling med TottenhamsVenner planeras avfärd ifrån Göteborg till 11.00.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.Markerade fält måste fyllas i *

*