Vinnare av THSS-tipset 2015/16

Stort grattis till Peter Hellnevi som tog hem totalsegern i årets THSS-tips!

En klassisk sportfråga. Hur känns det?   Blandade känslor. Givetvis kul att vinna THSS-tipset men Tottenhams avslutning och att komma efter Arsenal i ligan svider!! Men vi får inte glömma att det i övrigt varit en fantastisk säsong. Att Tottenham skulle släppa in minst mål i serien trodde jag aldrig skulle hända.
Var bor du?  Vårgårda. För övrigt född 1961 då Tottenham vann dubbeln och Elfsborg vann SM-guld.
Familj?  Ensamstående med två barn. En dotter, Annie som är en hängiven Tottenhamsupporter och en son, Sam som är klart mindre fotbollsintresserad
THSS tipsvinnare 2015_16 bild 2
Vad jobbar du med? Leg. Sjukgymnast på Närhälsans rehabmottagning i Vara
Har du haft någon strategi i ditt tippande? Eller är det en hemlighet inför nästa års tips?   Strategin har varit att direkt lägga ett grundtips och att sedan ha koll på laguppställningen och att eventuellt ändra mitt tips sent innan matchstart. T.ex i Europa league var det ofta förändringar i startelvan. Eftersom det tillkommer matcher allt eftersom så gäller det att vara aktiv och inte missa någon match.
Du har vunnit en THSS resa i pris. Vad blir det? Vår eller höst?  Gärna höst.
Har du åkt på en THSS resa tidigare?  Nej. Var helt inställd att åka med på en nästa säsong så detta blir helt perfekt.
Hur ser du matcherna vanligtvis?   Oftast i tv-soffan med min dotter, men var på WHL två gånger denna säsongen. Stoke och helt magiska 3-0 mot Man. United. Var även på Tottenham – Arsenal förra säsongen. Kanes 2-1 mål i 85:e ger mig fortfarande gåshud när jag tänker på det.
Dina tankar efter de avslutande matcherna och att vi återigen slutade efter Arsenal?  Kändes som luften helt gick ur laget efter Chelseamatchen när möjligheten till serieseger försvann. Sen tror jag det kunde sett annorlunda ut med Alli och Dembele på plan. Hoppas de lärt sig något av sina avstängningar. Sedan undrar jag om det för en del spelare inte spelade någon roll om vi kom 2:a eller 3:a, före eller efter Arsenal. CL-platsen var ju klar ändå och serieseger omöjligt. Hoppas jag har fel men för oss fans så svider det ju rejält att komma efter Arsenal.
Vilka aktiviteter vill du se på transfermarknaden under sommaren? Ungdom och talang finns det ju gott om så i så fall får det nog gärna bli några rutinerade spelare som direkt kan tillföra laget något.
Vill också passa på att tacka alla er som sköter THSS, hemsidan, resor, tipset, skriver på hemsidan m.m. Ni gör ett kanonjobb!!  Tack!
Återigen ett stort grattis till vinsten!
/Sverker ”Svucka” Otterström

One comment

  1. Ett stort grattis! Och välförtjänt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.