THSS har 50 garanterade biljetter till WBA för en improviserad vårresa!

Tyvärr åkte Tottenham ut ur FA cupen i helgen men det finns en liten ljusglimt i mörkret då vi helt plötsligt kan ”arrangera” en vårresa. Vi skriver ”arrangera” då vi denna gång inte kommer kunna att hjälpa till med att boka hotell. Reseledningen kommer att bo på Royal National och det vore kul om flera som vill åka på denna match vill bo där också. Om det är någon som reser ensam som vill följa med och vill ha hjälp med att hitta en rumskamrat kan vi försöka att hjälpa till att förmedla detta och eventuellt hjälpa till med hotellbokningen.

Vi kommer inte ha möjligheten att arrangera en legendmiddag men ska försöka med att hitta på andra saker som vi kan göra tillsammans, för de som vill. Tänk på att matchen fortfarande kan ändra speldag fram till cirka fem veckor innan när ni bokar flyg och hotell!

Skicka anmälan till resor(at)tottenhamhotspur.se med namn, medlemsnummer i THSS och THFC OneHotspur så snart som möjligt om ni vill följa med och heja fram Tottenham till en framskjuten placering i ligan tillsammans med andra från THSS. I dagsläget har vi fått in 18 anmälningar till matchen mot WBA.

Har ni frågor eller funderingar är det bara att höra av sig på mail!

COYS

/Reseledningen via Sverker ”Svucka” Otterström

PS. Klockan 23:00 160223 var det 30 anmälda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*