Fans i Fokus: Peter Ström

Peter är ny suppleant i THSS styrelse och här får du veta lite mer om honom!

Namn/ålder?
Peter Ström 44 år senare i år.

 

Fans i fokus Peter Stro--m

Bor/familj?
Bor i samhället Ekeby-Almby precis utanför Örebro med sambo och två barn. 11 och 14 år gamla.

Sysselsättning?
Arbetar på Fortum med handel av el på börsen Nordpool.

Hur, när och varför blev det Spurs för din del?
Hösten 1981 har jag alltid trott tidigare, men efter lite research så måste jag ändra mig till 1982. Jag spelade fotboll själv i den anrika klubben BK Forward, men var nog inte speciellt intresserad av engelska ligan. Min far och jag var ute på ett stort köpcentrum utanför Örebro som heter Marieberg där de sålde ut souvenirer från engelska klubbar och min far frågade om jag vill ha halsduk och mössa från något lag. Tioåringen på plats hade inte valt något lag än, men jag hade två favoritspelare i England. Kevin Keegan och Ray Clemence. Newcastleprylarna var slut…
Så kan det gå!

Har du några favoritspelare genom tiderna?
Jag måste nog lite tråkigt faktiskt säga Gareth Bale. Den mannen har vi mycket att tacka för den tiden vi hittills haft i CL.  Sedan gjorde han också första målet i mitt första NLD.

Någon favoritmatch?
7 februari 2015 faktiskt. Mitt tredje NLD på plats. Vi stod ganska många från THSS sådär nästan lite för nära avskummen på South Lower. Underläge i halvtid, men sedan gjorde allas våran Kane det han är bäst på att göra. Tänk att vuxna karlar kan kramas så mycket!
Har man inte upplevt en NLD vinst på plats så har man inte upplevt det bästa med att vara Spurssupporter än!

Hur laddar du upp inför matcherna?
Det beror på var jag ser matchen. Får jag välja själv börjar jag nog så tidigt det går på The Elbow room och slutar på Brickies, men ser jag matchen hemmavid så har jag inga speciella rutiner. Kan utan problem göra andra saker till precis innan TV-sändningen och sedan slänga sig ned i soffan.

Intressen förutom Tottenham?

Nja. Lite träning och lite jakt kanske. Jag har haft ett 11 år långt uppehåll i golfkarriären, men i år blir det comeback förhoppningsvis.

Andra favoritlag i fotboll eller andra sporter?
Sportklubben här hemma i Örebro följer jag så mycket jag kan och gläder mig extra mycket när Örebro HK slår Brynäs till vår ordförandes förtret. Dock har det inte skett så ofta senaste tiden dessvärre…

Fyra i ligan eller vinna en cup?
En titel är kul, men jag brukar säga att jag lever i nuet, så en 4:e plats ger något att se fram mot, så det blir nog det.

Har du planerat någon resa till WHL denna säsong?
Om ganska exakt två månader blir det en tripp till NLD. Mitt fjärde i rad. Vinst, förlust och senast vinst. Hoppas att trenden bryts. Sedan gissar jag att det eventuellt kan bli en resa till om det passar.

Hur tycker du att årets nyförvärv har presterat så här långt?
Här ser jag en stor skillnad mot tidigare år. Nu hade vi en ganska ”bra” trupp in i säsongen och behövde inte slänga in de nya spelarna direkt. Men när vi väl gjorde det! Alli och Toby, vilka värvningar! Min Son har också levererat när han spelat (Vilken klack mot Watford!). Övriga har inte riktigt fått chansen än i ligan, men de har inte gjort bort sig när de fått spela.

Tror du på några köp/försäljningar i januari?
Townsend borde säljas nu gissar jag. Ade? In ligger väl närmst tillhands en ”striker” som backup till Kane.

Slutligen…..du är ny i  THSS styrelse. Hur känns det och vad kommer du att fokusera på när det gäller styrelsearbetet?

För det första så känns det mycket bra och vad gällande vad jag skall fokusera på känns det ärligt talat inte riktigt som jag hittat min plats än efter den korta tiden. Jag är ganska van vid ideella uppdrag och att arbeta i styrelser och ledningsgrupper m.m., men att komma in här i en mycket väl fungerande styrelse har inte föranlett mig att härja runt utan jag försöker bara komma in som en kugge i det välsmorda maskineriet.

Ett stort tack till Peter som ställde upp och svarade på mina frågor. Hoppas att det blir en ny vinst i NLD i mars!

COYS

Sverker ”Svucka” Otterström

One comment

  1. YIDDO YIDDO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.