Chans att vinna THSS-Londonresapaket på ditt medlemsnummer!

Onsdag 30 December är det dags för vårt årliga THSS-medlemslotteri.

Dragningen av SvenskaSpel’s Joker-nummer onsdag 30 December (ca kl 18:00) ger oss en eller möjligen tre vinnare på sitt THSS-medlemsnummer*! Vinnarna får en deltagandeplats på en THSS-resa under 2016 – och inkluderar en matchbiljett till White Hart Lane samt natt på Londonhotell och gemensam supporterklubbmiddag med andra Spursfans (Flygresan bekostar man själv)

Så här går det till:
*De TRE SISTA siffrorna i Jokernumret ska matcha de tre sista siffrorna i ditt THSS-medlemsnummer för säsong 2015/16, för att du ska bli en vinnare.
Som ett förklarings-exempel skulle nummer ”234” ge oss följande vinnare: THSS-medlem nr #234, men även medlem nr #1234 , nr #2234 och nr #3234.

Priset är personligt och kan inte bytas eller överlåtas på annan person.

Alla som har löst medlemskap i THSS senast den 2015-12-28 deltager i detta lotteri.
Ni som löser medlemskap fr.o.m. nu och fram till den 28 december kommer inte hinna få era medlemspaket inkl medlemskort med medlemsnummer hemskickat i tid tills tävlingen avgörs. MEN ni är med i tävlingen ändå! Så fler vinnare på det rätta numret kan komma att annonseras även strax efter nyår. ALLA giltiga medlemmar fram till 28 december är med!

Efter kontroll om medlemsavgiften är betald senast den 2010-12-28 kommer vinnaren att kontaktas av styrelsemedlem samt meddelas på vår webbsida och sociala medier runt nyår!

Lycka till och en trevlig Jul på er alla!

THSS Styrelse

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*