Matchsamlingar i Sverige för Spurs matcher

Ensamhet är en känsla som säkert många Spursare framförallt i avlånga landet Sverige kan relatera till. Iallafall på matchdagar. Vissa där ute har dock förmånen att vara bekanta med andra liljevita och det finns dem som har valt sambo och uppfostrat barnen till att hålla på det rätta laget i Premier League.

För att uppmuntra till att dela Spurs framgångar med likasinnade kommer Tottenham Hotspur Supporters Sweden, THSS, att satsa mer på lokala matchträffar i hela vårt avlånga land. Ett första steg är bildandet av Facebook-gruppen ”Se Tottenham tillsammans Sverige” som är en öppen grupp för alla att gå med i. KLICKA HÄR för att komma direkt dit. I skrivande stund har 400 svenska Tottenham-supportrar gått med i gruppen där upplägget är enkelt; Skriv ett inlägg var du tänker se matchen och låt sociala medie-djungeltrumman sköta resten.

Kom ihåg att du som medlem i THSS också alltid har 15% rabatt på mat på alla O’Learys i Sverige. Mer om hur du blir medlem kan du läsa genom att KLICKA HÄR.

/ Styrelsen i THSS

One comment

  1. jag var ensam med mitt Spurs på matchdagar i stora delar av min uppväxt, fram till ca år 2003 då jag insåg att det ju fanns många Spursfans i Sverige och Sthlm där jag bor. KÄNSLAN av att se legendariska Spurs-segrar med andra lika glada Spursfans – magiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*