Årsmöte i Göteborg 25 oktober – Spursmatch och gäster

Söndag 25 oktober håller Tottenham Hotspur Supporters Sweden sitt tolfte årsmöte – i Göteborg denna gång.

Platsen är O´Learys Avenyn (Kungsportsavenyn 9) där hela övervåningen är bokad för Spurs-fans från hela Sverige! http://www.olearys.se/avenyn (Vi förhandlar fram ett bra medlemspris på mat+dryck och i övrigt är det ju som vanligt 15% rabatt på mat i alla O’Learys i Sverige med THSS-medlemskort!)

Lokalen är bokad för kl 13:00 – 18:00. Vi inleder med årsmöte 13:30 där vi troligen kommer ha en eller flera fina gäster med Spurs-anknytning oxå (mer om det senare). Efter årsmötet fortsätter vi se Spurs bortamatch mot nykomlingarna Bournemouth kl 15.05. 

Förslag på motioner till årsmötesstämman skickas in till motioner@tottenhamhotspur.se och tas upp på årsmötet.

Supporterklubbens styrelse kommer vara på plats i Göteborg redan på lördagen med ett fysiskt face to face möte för att förbereda det sista med årsmötet samt planera för resterande supporterklubbåret 2015/16. (Styrelsen som återfinns i Ljungskile, Varberg, Stockholm, Örebro och Växjö sammanträder en gång i månaden via telefonkonferenser övriga delen av året). https://www.tottenhamhotspur.se/thss/styrelsen/

Varmt välkomna! Hoppas vi blir många som ses, pratar supporterklubbkultur, ställer frågor till specialgäster – och ser Spurs v Bournemouth!

ps. om du inte hunnit bli medlem för denna säsong än så är det såklart inte försent! KLICKA HÄR: BLI MEDLEM

/Styrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*