Minns ni vårresan? Om inte kommer en liten återblick här…

Vårresan 2015 – Tottenham v Aston Villa

Som vanligt droppade resenärerna in i en strid ström under fredagen och många hängde på lokalpuben White Hart under eftermiddagen och kvällen för skönt snack om Tottenham. Välbekanta ansikten blandades upp med ett stort antal som gjorde sin första medlemsresa med THSS vilket är härligt att se!

På lördagsmorgonen var det samling vid 9:30 för ett gruppfoto samt en kort genomgång av dagen. Peter J Borg från reseledningen passade även på att presentera de från styrelsen som var med på resan då det var ganska många nya med denna gång. Vi promenerade upp till Liverpool Street i duggregnet för att ta tåget ut till White Hart Lane Station. Som sig bör hoppade en del av redan vid Seven Sisters för att gå hela High Road ner till WHL medan andra gick av vid Bruce Groove för att se om Elbow Room hade öppnat. Resterande intog Bricklayers innan klockan hade slagit halv elva och den första timmen var det nog bara svenskar inne på Brickies!

THSS hade fått möjlighet att erbjuda två grupper om tjugo personer att besöka spelartunneln och avbytarbänkarna bara några timmar innan match. Den första gruppen fick hälsa på Nacer Chadli och nya DeAndre Yedlin som gick genom spelartunneln när vår guide Gary visade upp Hall of Fame! Den andra gruppen gick tillsammans med Chicago Spurs och hade turen att få gå in i Tottenhams omklädningsrum! Vilken känsla att befinna sig i det allra heligaste av White Hart Lane bara några få timmar innan avspark! Vid bägge rundturerna blev vi fotograferade för Spurs officiella Twitter och Facebook.

THSS på WHL april 2015 v2

Efter ytterligare uppladdning med pitchers och sång på Bricklayers bakgård var det hög tid att gå High Road upp mot White Hart Lane och njuta av sol och doften av hamburgare och stekt lök. Vi var tyvärr uppdelade på Park Lane och Shelfside då det var svårt att få 100 biljetter på samma sektion. Matchen var väl tyvärr inget att skriva hem om och det var lite surt att det var just Tim Sherwood som snuvade Spurs på alla poäng.

Men som Tottenhamsupporter är man ganska van vid motgångar så det var bara att glömma bort resultatet och förbereda sig inför kvällens middag som stundade. Direkt efter matchen fick vi hitta närmaste pub för att dränka sorgerna en timme innan det var samling i Members Club för utdelning av armband så att vi blev insläppta på WHL igen för legendmiddagen. Stämningen var på topp när THSS och Chicago Spurs sjöng för fulla muggar medan vi väntade på att lokalerna skulle bli färdiga för drygt hundra Tottenhamfans.

När vi blev insläppta och gick förbi receptionen kunde vi se Tim Sherwood som passade på att hälsa på före detta kollegor. Han såg ut att må ganska bra denna lördag…

I West Stand Boxholder’s Lounge stod en tvårätters buffé uppdukad och efter ett tag när alla hade hunnit komma på plats och fått sig något att dricka började Paul Coyte att introducera kvällens huvudpersoner. Kvällen till ära fick vi bekanta oss med inte mindre än fem Tottenhamlegender! Och det var inget dåligt sällskap vi fick! Eller vad sägs om Mickey Hazard, Paul Allen, Mark Falco, Graham Roberts och sist men absolut inte minst, Pat Jennings!

Efter en kortare introduktion började legenderna att mingla och alla som ville fick sig en pratstund, ta i hand, knäppa av några bilder samt få tröjor och dylikt signerade. Förhoppningsvis kan vi även lura över några till höstens golftävling! Mark Falco har en buckla att försvara och det lät som att det fanns några som var sugna på att ta den från honom.

Paul Coyte höll i en frågetävling baserad på legendernas karriärer som gick ut på att alla stod på en sida av lokalen vid första frågan och vi fick två svarsalternativ för att dela upp gruppen tills det bara fanns en vinnare kvar. Last man standing blev Anders Molund från Finspång som vann en boll signerad av A-truppen och runner up blev styrelsens Robin Nilsson från Växjö som fick en signerad vimpel.

IMG_3659IMG_3660

Ett stort grattis till bägge vinnarna samt till alla deltagare som jag tror hade en mycket trevlig kväll trots det dåliga resultatet.

Allt roligt har tyvärr sitt slut och kvällen avslutades på diverse pubar i hotellets närområde. Söndagen bestod av fria aktiviter och som vanligt kom måndagen alldeles för fort och det blev dags att styra kosan hemåt.

Jag vill passa på att tacka alla som var med på resan och hoppas att ni hade lika kul som jag! Jag längtar redan till höstens medlemsresa och vill då gärna vara med om en vinst efter två förluster på säsongens resor.

Can’t Smile Without You!

COYS!!!

/Sverker “Svucka” Otterström

5 comments

  1. Robin Dronsfield

    Bra sammanfattning, oerhört bra uppstyrt Svucka!

  2. Thomas Erlandsson

    Tack kul att läsa. Jag var den som gick fram först till Tim Sherwood och hälsade, sade grattis men viskade på svenska ”fan skulle du vinna idag” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.