Fem engelska spelare inkl Harry Kane bänkas idag i Fiorentina-returmötet

[EUROPA LEAGUE] Harry Kane och ytterligare fyra engelska spelare bänkas inför kvällens returmöte mot Fiorentina.

 

Spurs argentinska huvudtränare Mauricio Pochettino har valt att bänka Harry Kane och ytterligare fyra engelska spelare inför kvällens returmatch mot Fiorentina i Florens. Man får anta att spelare som Harry Kane, Kyle Walker, Danny Rose och Ryan Mason är tänkta att starta för Spurs i söndagens Ligacupfinal mot rivalen Chelsea, och därför vilas. Även engelska Andros Townsend bänkas ikväll och kan vara aktuell för startelva på söndag.

Därmed har Pochettino gjort två ändringar i kvällens startelva jämfört med hemmamötet förra torsdagen. Rumänen Vlad Chiriches ersätter Kyle Walker och fransmannen Benjamin Stambouli ersatter brassen Paulinho.  I FOKUS: Spanjoren Roberto Soldado återigen får förtroendet att starta som ensam anfallare:

spurs 11 mot fiorentina returen

 

VIDEOUPPTAGNING idag från Spurs-supportrar i Florens som sjunger ”I wan’t to stay here, Totteham’s a sh*thole, I wan’t to stay here”. Vi konstaterar att Spurs-fans är de fansen med mest humor av alla. Troligen för att vi behövt utveckla det som en överlevnadsinstinkt…

Twitterkälla, video: RT: @HotspurRelated

COYS!

Av: Mathias Bridfelt