THSS-dagarna med golf och årsmöte på Enköpings Golfklubb

Lyckad THSS Golfturnering med Spurs-legendarerna Mark Falco, John Lacy och John Pratt.

THSS-dagarna med golf och årsmöte på Enköpings Golfklubb

Det hela började dock redan på fredagen då Peter J Borg åkte till Arlanda och hämtade våra Legends från London. Mark Falco, John Lacy och John Pratt. Väl framme och incheckning på First Hotell så ville gästerna prova på Enköpings Golfbana. Precis som fler andra THSS:are.
Efter golfspel, dusch och tvagning var det dags för "Onebuying part I". Samling på Corner Inn i hotellets bottenvåning blev mötesplatsen för ett 30-tal THSS:are från Sveriges alla "hörn", samt the Legends. Från Malmö i söder och Skellefteå i norr mötte man upp över några pints.
Väl därefter var det pizzadags på Astas vedugn. Med mättade dagar och rapande ljud begav sig merparten av alla till "Players Inn" där det avsmakades vissa ölsorter från deras välsorterade bar innan det var dags för läggdags.

På lördagsmorgonen från c:a 06:30 samlades 48 golfare, några caddies och supportrar över frukost innan Peter J Borg invigde tävlingen med att slå ut på hål ett klockan 07:00. Det var början på en dag som pågick i hela fjorton timmar på Enköpings GK. Vädret var kanon men blåsigt, varvid de absolut bästa resultaten uteblev. Det blev en Engelsman i form av Mark Falco som lyckades bäst med 36 poäng och fick rita in sitt namn på vandringspriset.
Efter golfen så räknades resultaten ihop innan det var dags för gemensam lunch i form av Pytt och Starköl (det fanns givetvis andra dryckesalternativ).
Vid treslaget var det dags för prisutdelning där resultaten presenteras längre ner i denna artikel. Och då hade det dykt upp ytterligare 30-40 THSS:are som ville vara med och bevittna prisutdelningen, årsmötet och NLD som visades senare på kvällen.

Styrelsen gjorde en utmärkt redogörelse för det gångna verksamhetsåret och årsmötet gav hela styrelsen ansvarsfrihet. Mötet föreslog även att golfen de 3 närmaste kommer att spelas i Enköping. Huruvida årsmötet förläggs där samtidigt får framtiden utvisa. Protokoll från årsmötet lär väl dyka upp inom snar framtid.

Efter årsmötet berättade Mark, John och John om sin karriär i THFC. Det gavs tillfälle till frågor och autografskrivning.

NLD. Väl innan matchen dyker ren helt okänd Engelsman upp. Säsongskortsinnehavare och boende i Tottenham men på jobb i Stockholm. Efter googlande över var i Stockholm man borde kunna se matchen, så framgick det ganska tydligt att det var Enköpings Golfklubb som gällde. Tåg och taxi, sen var han en i gänget. Matchen slutade 1-1 och även om det bär emot så får man säga att det var ganska rättvist. Mycket bra försvarsspel av Spurs, men ett enda slarv gjorde att Arse "snodde" två poäng från oss. Jublet inne på klubben när Spurs och Chadli tog ledningen höll WHL-klass. Hysterisk stämning.

Kvällen slutade med en del åkte hem, andra till hotellet för att sova medan resten gav sig ut på stan för "Onebuying part II".

Sammanfattningsvis får man väl säga att detta var en av de bättre THSS-aktiviterna, kanske den bästa och välbesökta. Och the Legends var imponerade över intresset och engagemanget och är inte främmande för att återkomma.

Här kommer nu resultaten och glöm inte att reservera helgen den 25-27 september 2015 för THSS-golfen och ytterligare aktiviteter. Trettio hotellrum är redan reserverade.

Närmast hål nummer 4. Anders Ekman.
Närmast hål nummer 15. Malcolm Kvarnström
Längsta Drive. Hål 18. Anders Ekman.

Lagtävling.
74 poäng och vinnare. Lag Hamsund. (Fredrik Hamsund, Matte Henriksson och Jörgen Dahlin)

73. Lag Klippinge.
71. Lag Sven Pettersson, lag Tommie Jenssen, lag Johan Sjöström.
70. Lag Borg.
68. Lag Christer Johansson.
63. Lag Falkman.
62. Lag Mathias Ericson.
61. Lag Röman.
59. Lag Axgart.
54. Lag Lars Hansson
50. Lag Bäckman
47. Lag Svucka
41. Lag Lasse Gustavsson.

Gällande det individuella vandringspriset med tidigare inteckningar av Johan Öberg, Sven Pettersson, Samuel Sandqvist och Svante Aleblad så vanns det av Mark Falco.

1. 36 poäng. Mark Falco.

2. 34 Sven Pettersson.
3. 34 Rikard Stenberg.
4. 33 Mats Axgart.
5. 32 Jesper Kongstad
6. 32 Christer Johansson.
7. 31 Mikael Forsberg
8. 30 Arne Wåhlstedt
9. 30 Fredrik Hamsund
10. 30 Stefan Bengtsson
11. 30 Mats Henriksson
12. 29 Peter J Borg
13. 29 Ronny Lindblom
14. 28 Tommie Jenssen
15. 27 Fred Raghall.w
16. 27 Peter Röman
17. 27 Bertil Grenströmer
18. 27 Jenny Linden
19. 26 Anders Ekman
20. 26 Johan Falkman
21. 25 Johan Sjöström
22. 25 Sverker Otterström
23. 25 Johan Dahlin
24. 24 John Lacy
25. 24 Johan Jonsson
26. 24 Joakim Klippinge
27. 24 Lars Erik Sjöberg
28. 24 Mathias Ericson
29. 24 Bo Albertsson
30. 23 Martin Berg
31. 22 Stefan Bäckman
32. 21 Samuel Sandqvist
33. 21 Svante Aleblad
34. 21 Martin Karlehammar
35. 20 Niclas Scott
36. 20 Rickard Johansson
37. 20 Håkan Sjöström
38. 20 Lars Hansson
39. 20 Tomas Berg
40. 19 John Pratt
41. 19 Tobias Strömberg
42. 18 Staffan A Österman
43. 17 Tony Nordlund
44. 17 Malcolm Kvarnström
45. 16 Johan Hjortås
46. 14 Lars Åke Gustafsson
47. 13 Håkan Pergelius
Och Henning Kongstad var tvungen att bryta pga skada.

Ett stort tack till alla närvarande, alla sponsorer till prisbordet, personalen för god service i golfklubben, Enköpings Golfresturang och First Hotell Park Astoria som gjorde att detta arrangemang blev så lyckat. Även ett stort tack till THSS egna hovfotograf Martin Karlehammar som har tagit alla bilderna!

Väl mött 2015.

Tävlingsledningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*