En värld – Ett lag

Nästa nedslag blir i Sydafrika där styrelsemedlemmen i Cape Town Spurs, Michael Abrahams, tagit sig tid att svara på några frågor.

Namn/ålder? Michael Abrahams – 43 år.

Bor? Kapstaden, Sydafrika.

Familj? Gift med Venus, 3 döttrar.

Vad jobbar du med? Jag jobbar som lagerchef och är styrelseledamot i Cape Town Spurs Supporters Club.

När och varför började du hålla på Spurs? 1978. Det berodde på min far som fick mig och min bror att börja hålla på Spurs.

Någon favoritspelare? Genom tiderna: Glenn Hoddle, just nu Benoit Assou-Ekotto.

Någon speciell match du minns? När vi slog Manchester City och kvalificerade oss till Champions League samt matchen på Emirates förra året när vi slog Arsenal efter att ha varit i underläge 0-2

Finns det många Spurs-fans i ditt område? Ungefär 60 stycken är medlemmar i supporterklubben men det finns så många fler Spurs-fans runt omkring Kapstaden.

Har du besökt White Hart Lane någongång? Inte än men jag har planerat in en resa nästa år.

Nya arenan? Bra eller dåligt? Bra!

Vad har du för förväntningar på den här säsongen? Givetvis hoppas jag på en Premier League-titel men en andra eller tredje plats duger också bra.

Är det ett stort intresse för Premier League i ditt land? Kan du se matcherna på TV eller hur gör du för att följa laget?? Det är enormt intresse och förutom oss så är Liverpool, Arsenal, Everton och Manchester United de mest populära lagen. Alla matcher visas live på en TV-kanal som heter Supersport så vi Ja, vi kan se matcherna.

Något annat lag i fotboll som du följer? Jag följer inga andra lag förutom Argentinas landslag mest beroende på Diego Maradona under 80-talet.

Andra intressen? Jag spelar bordtennis och håller på en del med magi och illusioner på min fritid.

Träffar du andra Spursfans och ser matcherna? Ja absolut, Vi träffas i vårt klubbhus som kallas The Ground och ser matcherna tillsammans.

Är du nöjd med vår nuvarande trupp eller vill du ha några fler nyförvärv i januari? Jag är nöjd men skulle vilja ha en till anfallare och en mittback som backup för eventuella skador.

Tror du Harry Redknapp är mannen som kan föra klubben ett steg längre? Ja, utan tvekan! Ibland så blir jag galen på hans laguttagningar och byten men det fungerar ju hur som helst väldigt bra.

Vad är det första du kommer att tänka på när du hör Sverige? Snö, blont hår och blå ögon…

Till sist…om någon av läsarna någongång besöker din stad, vad måste man göra, äta och se då??? Ni kommer att få massvis att göra eftersom Kapstaden är den mest vackra platsen på jorden.

Stort tack till Michael och jag hoppas verkligen att han snart får uppleva världens bästa lag på White Hart Lane….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.