Fans i Fokus: "Chefen77"

Nu är det dags att bege sig till Västerås och ta pulsen på Magnus.

Namn/Ålder:Magnus 34år

Bor/Familj Västerås, Sambo Johanna 28, två grabbar Kevin 12 och Milian 4.

Arbetar med/Skola Rörmokare

När började du hålla på Spurs, och varför? Var till London och såg Spurs-Chelsea 2003 och sen dess har det vart spurs som gäller, jag höll inte på nått lag innan den resan och eftersom jag åkte med några andra Spursare så var valet enkelt.

Har du någon favoritmatch med Spurs som du kommer ihåg? 4-4matchen borta mot lillebror 2008, Harry hade precis tagit över och vi var ett lag i kris, så det var väldigt skönt att vi tog poäng i den matchen. Och Bentley`s lång skott glömmer jag aldrig.

Har du någon favoritspelare? Niko Kranjcar, tror inte vi hade tagit oss till CL om det inte var för honom. Och K.Walker kan man ju inte annat än att se som en favorit nu.

Vilka lag och spelare ogillar du?' Grannarna i norra London så klart, sen efter semi finalen i CL förra säsongen så har jag väldigt svårt för Barca, var filmning en del i taktiken? Och när det kommer till spelare så är C.Ronaldo en av dom värsta, men slipper ju se honom så ofta sen han stack till R.Madrid…. Nu har någon lyckats fylla hans lucka och det är Luis Suárez. Sorgligt när så duktiga fotbollsspelare håller på som dom gör.

Är du nöjd med truppen och det nyligen stängda transferfönstret? Känns bra på anfallsidan och mittfältet men skulle ju inte klagat om vi hade fått en till anfallare av hög klass, men hadeDefoe tänkt att ha en bra säsong så behövs det inte. Och sen det där med mittbackar, Harry skulle inte lagt allt krut på G.Cahill sista dagen, det finns många duktiga mittbackar i PL som vi borde lagt bud på. Och med skade läget just nu så saknar vi en duktig mittback.

Vad tror du om säsongen? Har vi muskler nog att utmana om en topp-4 placering?
Självklart, 3 eller 4:a. Man U & C tror jag inte vi rår på, dom kommer göra upp om plats 1-2 och Spurs gör upp med Chelsea
om 3-4. Vi har en bred och bra trupp.
Och grannarna kommer få kämpa för en top 6 placering i år, deras tid är över!

Följer du andra lag i världen? Nej, men kollar på många matcher från PL och lite Serie A

Idrottar du själv? Nej har inte gjort sen jag var i tonåren.

Träffar du eller umgås du med någon från forumet? Jag känner "vskspurs" och har träffat "stettan" när vi sett några matcher på puben.

Har du sett Spurs live någongång? Har du isåfall rest med THSS?? 4 gånger, San Siro mot Milan 2011, Har vart på White Hart Lane 3gånger Blackburn 2010, Wolves 2009, Chelsea 2003. Och tyvärr aldrig rest med THSS

Vad har du för andra intressen när du inte hänger på spurs.se?? Familjen, fiske och äldsta sonens fotboll som spelar i Gideonsbergs IF P99

Har du rest till något speciellt ställe i världen som du vill rekommendera? Thailand, inte lika exotiskt som man har föreställt sig första gången man åker dit men bästa stället jag vart på.

Slutligen…… vilken valfri person i historien skulle du vilja bjuda på middag och vad skulle du bjuda på?? Erik Niva och skulle bjuda på Oxfile men skulle ha några soja korvar i backup ifall det inte skulle passa 🙂

Stort Tack till Magnus som tog sig tid att svara på frågorna och vi hoppas att få se honom på en THSS-resa snart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.