Fans i Fokus: Sverker "Svucka" Otterström

Nu är det högtid att prata lite med Sverker från Bromma.

1. Namn/ålder?
Sverker Otterström , 39år.

2. Bor/familj?
Bor i Bromma med min sambo Jezzica och vår katt Smilla.

3. Sysselsättning?
Jobbar på ett företag som säljer skrivare.

4. Hur, när och varför blev det Spurs för din del?
Jag såg Tipsextra varje lördag när jag var liten och tyckte om Tottenhams spel och speciellt Glenn Hoddle med hans svepande djupledspassningar som alltid hittade rätt adress. När Spurs vann FA-cupen 1981 blev jag såld för livet!

5. Har du några favoritspelare genom tiderna?
För att nämna några. Hoddle, Waddle, Gazza, Lineker, Klinsmann, Clive Allen, Ginola och Paul Walsh.

6. Någon favoritmatch?
Alla matcher när vi vinner mot Ar5ena1 och 3-2 segern senast sitter fortfarande kvar på näthinnan!

7. Har du många souvenirer?
Den guldfärgade FA cup tröjan från 1982 startade min samling som innehåller cirka tio matchtröjor . Sen finns det väl ett och annat övrigt plagg i garderoben…

8. Hur laddar du upp inför matcherna?
Inget speciellt, läser lite på hemsidan och forumet för att se hur läget är inför matchen.

9. Träffar eller har du träffat någon från forumet?
Jag var med på THSS första golftävling i Enköping och har varit på Retro några gånger, trots att det blev förlust de tre första matcherna jag såg där, men det är ingen från forumet som jag umgås med.

10. Någon favoritskribent?
Jag tycker att alla som skriver för THSS är bra och jag beunderar verkligen engagemanget!

11. Intressen förutom Tottenham?
Nej, enligt sambon…men jag tycker om att spela golf, springa och att åka skidor både på längden och tvären.

12. Med tanke på nuvarande trupp, hur ser DIN startelva ut?
Det är grymt svårt att ta ut en startelva för tillfället och jag måste tyvärr lämna några på bänken.
Gomes, Hutton, King, Dawson, Assou-Ekotto, Lennon, Kranjcar, Modric, Bale, van der Vaart, Super-Pav

13. Någon speciell värvning du skulle vilja se i januari?
Truppen ser bättre ut än på många år, men det känns som att vi är lite tunna i anfallet och med tanke på skadeläget hos våra mittbackar så borde Arry nog ta på sig spenderabyxorna. Jag har inga speciella namn på önskelistan för tillfället fast det vore kul med en svensk i Spurs för att få lite mer mediafokus.

14. Andra favoritlag i fotboll eller andra sporter?
Bajen i fotboll och LHC i hockey.

15. Milan i Champions League, hur ser du på det?
Jag hade hoppats på att vi skulle få Milan. Det känns som att Bale och Lennon kommer att springa sönder deras mittfält totalt och det kan vara läge för Gattuso att förboka en taxi. Vi har också redan spelat en gång på San Siro vilket jag tror kan vara en fördel. Jag ser redan fram mot att åka dit igen och förhoppningsvis räcker tre mål till vinst denna gång!

16. Har du något tips hur man ska göra för att överleva all snöskottning i vinter utan att helt förstöra ryggen?
Överlåt det till någon annan.

17. Slutligen…..Beskriv hur en PERFEKT dag i ditt liv ser ut.
Jag laddar med en löprunda för att lugna nerverna innan jag ser Spurs vinna mot Man Utd på Old Trafford för första gången sedan 1989. Efter att ha skickat ett gäng sms till min bror och hans grabb, som inte är lika lyckligt lottade som jag då de har fallit för den röda djävulen, firar jag med ett några kalla och bjuder Jezzica på en brakmiddag för att hon står ut med mig och mitt förhållande till Tottenham!
Tack Sverker! Även stort tack till Jezzica och övriga Spurs-fruar och män runt om i Sverige som orkar stå ut med oss…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*