Fans i Fokus: Marcus "Markan H" Håkman

Vi gör en liten avstickare till Karlstad och kollar hur läget är med Marcus Håkman,

Namn/ålder?

Marcus Håkman och jag är nyss fyllda 31

Bor/familj?

Bor i Karlstad och är singel. Bara jag och viasat fotboll alltså 

Sysselsättning?

Fritidsledare så jag är ett pedagogiskt superproffs 😉

Hur, när och varför blev det Spurs för din del?

Tyvärr har jag ingen romantisk eller för den delen en fantastisk berättelse hur och varför de blev Spurs men känslorna kom fram runt 1989 till1991. Jag minns att jag satt och hejade på Spurs i Fa-Cupfinal 1991. Sen när jag gick ut och spelade med polarna efter matchen så var jag Paul Walsh(diggade hans långa hår). Tipsextra spelade säkert in varför de blev Spurs.

Hade Lineker som idol när jag växte upp, de spelade säkert också in varför de blev Spurs.
Så det fanns många anledningar till varför det blev Tottenham.

Har du några favoritspelare genom tiderna?

Hur många får man välja? Lineker såklart , vilken kung framför målet.

Gazza, han var som gjord för att spela för Spurs. Teknisk, en clown och skadebenägen  Hans firande efter Fa-Cup semfinalen mot ars5na1 är så underbar, vet inte hur många gånger jag har sett den och jag ler som en nykär tonårsflicka varje gång 

David Ginola, mina superlativer för detta mästerverk till spelare och människa finns inte. När vi som lag var genomusla under senare delen av 1990-talet så var det denna hjälte som bar upp Tottenham på sina axlar. Målet mot Barnsley 98 😀 Vilket underbart mål och såklart åkte tröjan av vid det vilda firandet.

Ledley King, spelaren med världens största Tottenham hjärta, man behöver inte säga så mycket mer.

Bubblare på listan är Modric och Dawson

Någon favoritmatch?

Ska jag bara välja en match så får de bli 4-4 fighten borta ars5na1. Jag satt själv under andra halvleken på en lokal i Karlstad och allt kändes hopplöst när de stod 4-2. Merparten av gästerna var INTE sympatisörer till det rätta laget.
Deras kaxiga och överlägsna attityd fick mig att må illa, var nära på att gå flera gånger men när Lennon gjorde årets mål så var glädjen magisk, kan inte beskriva hur jag kände men de var en glädje som man inte får uppleva så ofta som supporter. För när allt hopp är ute och förlusten är skriven i sten så blir glädjen desto större när det vänder.

Deras Kaxighet hade förbytts till bitterhet och deras kommentarer var bland annat. Varför firar de som de har vunnit guld, medans jag bara satt och log i mitt hörn.

Finns ett par matcher till som är på den nivån för mig men måste jag välja en match så fick det bli detta klassiska Londonderby.

Har du många souvenirer?

Hemmatröjan 94-95, Bortatröjan 97-98, Hemmatröjan 00-01, Hemmatröjan 10-11, Uefacupfinals tröjan från 1984 och Matchtröjan från 1960-talet . Sedan har jag Mössa, mugg, vimpel och en flagga. Nu fick jag nog med allt.

Hur laddar du upp inför matcherna?
Sitter hemma i min ångest och ser en 0-4 förlust framför mig och att vi får 3-4 skador under matchen.
Så jag tänkte ta tillfället i akt likt en kontakt annons och höra mig för om de finns intresse att köra några matchträffar i Karlstad. Så kan man dela med sig av ångesten.

Träffar eller har du träffat någon från forumet?
Nej de har inte blivit något med det men har planer att åka med T.H.S.S på nästa resa till våren.

Någon favoritskribent?
Nej jag har ingen favorit men jag vill hylla och framföra ett stort tack till alla skribenter på sidan. Ni gör ett fantasiskt jobb och förtjänar massor av beröm. •

Intressen förutom Tottenham?
Jag förstår inte frågan?? Fotboll

Eller… jag kanske har andra intressen också. Jag försöker få ihop några gympass och löprundor i veckan
Läser gärna någon självbiografi i veckan, ska börja på Olof Palmes i skrivande stund.

Med tanke på nuvarande trupp, hur ser DIN startelva ut?

(om ingen är skadad)
Gomes
Kaboul-King-Dawson-Ekotto
Van der vaart-Modric-Huddelstone-Bale
Defoe-Pavlucenko

Någon speciell värvning du skulle vilja se i januari?

En anfallare skulle sitta fint. Luis Fabiano eller om man ska få drömma… Dzeko

Andra favoritlag i fotboll eller andra sporter?

Hammarby i alla idrottssektion

Något eller några resmål du vill rekommendera i världen?

Jag är inte så berest av mig, men jag älskar London(kan spela in att man håller på Spurs) Skulle vilja se mer av England.

Annars kan jag rekommendera Budapest, sjukt nice stad.

slutligen……var god välj:

Guiness eller Carlsberg . Carlsberg

Sir Alex eller Wenger. Sir Alex

Storstad eller Landsbygd. Storstad

Fredrik Reinfeldt eller Mona Sahlin. Jag väljer Lars Ohly : )

Sommar eller Vinter . Sommar

Barcelona eller Real Madrid Barcelona

Tack Marcus, jag hoppas du får några napp på din kontaktannons och det vore trevligt att få se dig på THSS-resan i vår

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*