Fans i Fokus: Lukas " Ikw" Wadman

Säsongens första intervjuoffer i "Fans i Fokus" blir Lukas från Stockholm

Namn /ålder?

Lucas Wadman, 20 år gammal

Bor/familj?
I huvudstaden Stockholm med Mor och Far, en syster som inte bor hemma.

Sysselsättning?

Arbetssökande tyvärr haha.

När och varför blev det Tottenham för din del?

Blev Tottenham ganska sent för mig, vid 11 års ålder. Farsan har varit Spurs-supporter i över 35 år och eftersom vi alltid har hejat på olika lag, så tänkte jag att vi kunde dela glädjen nån gång med att heja på samma lag.

Några speciella matcher du minns?

Finns många matcher jag minns, skulle kunna säga minst 10 matcher, men top 3 är: 1. 2-1 segern mot våra granner förra säsongen 2. 5-1 segern i Carling Cup återigen mot våra grannar för drygt 2,5 år sen 3. 2-1 segern mot Liverpool när Super Pav tryckte in målet på övertid och "Pool" fick inkassera sin första förlust säsongen 08/09. Sen kommer man alltid komma ihåg Crouch mål mot City. oj vilket liv det blev i huset! Grannarna kom och knackade på dörren och fråga om vad som försegick.

Någon spelare som hjärtat klappar lite extra för?

Bale är och har faktiskt alltid varit nr1 för mig ända sedan han värvades till oss sen såklart Lennon. Men det finns 3 spelare som jag imponerats av mest. Det är Modric och Benoit Assou Ekotto och Huddelstone. Modric med hans underbara speluppfattining, Ekotto med hans härliga men ändå livsfarliga kyla(klackarna som sista man i den nästan sista matchen mot city förra säsongen) och Huddelstone med hans 80 meter krossbollar till rätt adress 8 av 10 gånger.

Hur och var följer du Spurs-matcherna?

Jag har Viasat just nu, så kommer kunna följa alla matcher via tvn men kommer även åka till Retro Stockholm och se nån match med kompisarna. Ska försöka även åka över och se så många matcher så möjligt denna säsong och möjligen någon match i Champions League.

Träffar du någon från forumet?

Nej, tyvärr gör jag inte det. Vore rätt kul att träffa någon och snacka lite Spurs, då mina dem flesta av mina kompisar heja United, chelsea och a*se*al

Har du sett Spurs live någongång?

Ja! Bara en gång. Det var förra säsongen mot Stoke när vi förlorade med 1-0 haha. Men trots förlusten var stämningen helt underbar, specielt när "OH WHEN THE SPURS" ramsan sjöngs, då hade man gåshud. Fick ytterligare ett bevis på att Spurs har dem bästa fansen i London!

I såfall har du då rest med THSS?

Denna gång var det med Farsan, får se om man reser med THSS nån gång.

Andra intressen förutom Spurs?

Jag är inbiten Djurgårdare, har gått på dem flesta fotbollmatcherna sedan dem tog klivet tillbaka i Allsvenskan 2001, sen missar jag sällan en hockeymatch med DIF, därför blir hösten riktigt rolig med Champions League fotboll för Spurs och hockeyderbyn mot AIK.

Idrottar eller har du idrottat?

Jag spelar innebandy i div 4 för IK Ängen/Sätra.

Vad skulle jag få för mat och dryck om du tvingades bjuda mig?

Jag skulle bjuda dig på Lövbiff med rödvinssås med en Staropramen ÖL eller fler om du vill ha såklart, beror på om du vill bli full eller inte. (Klart jag vill!!! ) Annars är mina matlagningskunskaper rätt dåliga, där jag lagar enkla maträtter som pasta, blodpuddning och köttbullar.

Slutligen. I skrivande stund har transferfönstret varit ganska lugnt för vår del, vad tycker du? Nöjd? Besviken?

Jag är både nöjd med den trupp. Vi har en bred trupp. Men nu när Defoe är skadad samt ska opereras(sägs det) och Keane ska eventuellt säljas behöver vi en striker som levererar varje match. Dzeko från Wolfsburg är en våt dröm känns det som och frågan är om Fabiano kan klarar av ett tuff spel med många närkamper som PL ändå innehåller. Men nu när vi är klara för CL kan vi locka spelare till oss. Kände nästan direkt i början på Juli när det brukar vara som hetast att Spurs skulle köpa 2-3 spelare om dem tog sig till CL gruppspelet. ska bli kul att läsa tidingarna dem här kommande dagarna inan fönstret stänger om vi får in några nya. Jag hoppas vi köper 2-3 spelare varav en klass-anfallare, för det behöver vi mot lag som Inter.

Tack Lukas för dina svar! Hoppas vi ses på White Hart Lane någongång

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*