Fans i Fokus: Erik "doniebrasco" Norlander

Nu är det dags att ta reda på vem storfiskaren Erik i Linköping egentligen är.

Namn/ Ålder

Erik Norlander, 28år

Bor/ familj?

Smålänning som flytt fältet och hamnat i Östergötland och Linköping.
Sambo: Helena
Mor och Far i Växjö
Och en Leedssuporter till bror som bosatt sig i Stockholm

Sysselsättning?

Efter olika vändor som logistikarbetare, reseguide och sedan säljare på lite olika ställen har jag nu hamnat på InfoCare i Linköping. Där jobbar jag som TeamChef för Philips HomeService på TV

När och varför blev det Spurs för din del?

Intresset för Spurs började när jag som ganska liten fick se Gary Lineker i liljevita tröjan och sen tog det fart ordentligt när mina ögon skådade Teddy Sheringham,sen har det bara fortsatt på den inslagna vägen och nu är man så där riktigt skadad så man i princip äter och sover Tottenham dag ut och dag in.

Favoritspelare?

Som jag tidigare nämnt så var Lineker en favorit men störst av alla var givetvis Sheringham.
Av de spelare som spelari klubben just nu så bankar mitt hjärta extra mycket för King, Lennon och Modric

Har du sett Spurs live någongång? Isåfall har du då rest med THSS?

Tyvärr har det aldrig blivit av vilket mer eller mindre kan tolkas som en skandal. Jag var på väg i höstas och skulle se matchen mot Burnley men fick förhinder. Givetvis vinner vi då med 5-0 vilket var lite jobbigt att se när man borde varit på plats.

Ett besök på White Hart Lane kommer förmodligen att ske i vår. Så alla som planerar olika resor får gärna hör av sig

Bra och dåligt med spurs.se?

Det allra mesta är väldigt bra med spurs.se
Ska jag säga något dåligt så är det i så fall webshopen som jag gärna ser att den utökas med lite matchtröjor och fler halsdukar (den nya är dock riktigt jävla snygg)

Brukar du träffa någon på forumet?

Jag är uppväxt på samma gata som Jonas "Palliot" Johansson och vi språkas alltid när det drar ihop sig till match. Sen har jag lirat en del fotboll och knäckt en och annan öl med Jesper "Tappen" Karlsson

Hur tar du en vinst respektive förlust för Spurs?

En vinst firas allt som oftast med ett jävla skrik och en snabb öl.
Blir det förlust brukar jag bara sitta alldeles tom i soffan i flera timmar och analysera vad som hänt. Sen brukar ölen komma fram för att dränka sorgerna…..

Andra intressen här i livet?

Nör jag inte kollar på Spurs eller jobbar så befinner jag mig antingen på Sjön och fiskar efter gädda och gös. För alla fiskeintresserade så har jag och 2 grabbar till en egen blogg http://teampikehunt.blogg.se/
När jag inte är på sjön så återfinns jag på golfbanan. Golfen har varit ett intresse sedan 6års ålder och det fanns faktiskt ett par år då jag försökte livnära mig på sporten men gav upp den drömmer och insåg att jag ska nog pyssla med annat. Spelar dock mycket golf fortfarande men nu på lite mer sällskapsnivå.

Följer du andra lag? Vilka och Varför?

Jag är gnagare och följer både fotbollen, hockeyn och innebandyn men inte alls på den nivån som jag följer mitt kära Spurs.

Idrottar du själv?

Som jag tidigare varit inne på så lirar jag en hel del golf, Har spelat rätt mkt fotboll av och till också sedan blir det en och annan squashmatch per månad också.

Några speciella favoritband eller favoritfilmer du vill dela med dig av?

När det kommer till musik så är ju Bruce Springsteen en husgud. Sedan har jag även lyssnat mkt på indiepop/rock i mina dagar men det blir tyvärr mindre och mindre. Ett band som kan rekomenderas är helt klart Neutral Milk Hotel

På filmsidan så har jag mina topp 5
1. Nyckeln till frihet
2. Pianisten
3. Sagan om ringen (hela triliogin)
4. Blood in blood out
5. När lammen tystnar

Slutligen..om du fick leka Harry Redknapp i en vecka, vilka spelare skulle du skicka upp på transferlistan och vilka skulle du lägga krut på att värva???

Den här frågan är ju rena drömmen att få och man har ju ägnat en och annan timme till att leka Harry Redknapp. Ändå är det ju så jävla svårt när man väl får frågan men här kommer listan på in och ut och jag väljer att inte kommentera den. Dock så tar jag bara med spelare jag anser vara realistiska värvningar

In: Carlton Cole, Simon Kjaer, Luis Fabiano, Hernanes, Rasmus Elm

Ut. Robbie Keane, Roman Pavluychenko, Jermaine Jenas, Dos Santos

Tack Erik för dina svar, lycka till med fisket och planeringen av en White Hart Lane-resa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*