Fans i Fokus: Fredric "FredPencil" Persson

Vi beger oss ner till Kristianstad och tar en närmare titt på vem "FredPencil" är.

Namn/Ålder
Fredric Persson 28 år

Bor/Familj

I Kristianstad med min sambo Ida.

Arbetar med/Skola

Jobbar som fritidspedagog med barn i åldrarna 6-8 år som jag dagligen försöker få att bli Spurssupportrar. Tyvärr går det inget vidare. De tycker det är roligare att heja på Ars**al och reta mig när det går dåligt för Spurs.

När började du hålla på Spurs, och varför?

Det hela började med att jag som 9-åring blev frälst i Lineker under VM-90. Kollade upp i vilket lag han spelade och så Sen spelade jag mycket med Spurs i CM och FM under uppväxten men det var först i början av 2000-talet som jag verkligen började följa dom fanatiskt i takt med att det visades mer och mer engelsk ligafotboll i media.

Favoritmatch med Spurs?

Tycker att matcherna mot Arse är de viktigaste och en vinst där kan rädda säsongen. Därför är 5-1 vinsten mitt allra bästa minne. 4-4 matchen var också helt sanslös, Bentleys mål och härliga målfirande samt de osannolika minuterna i slutet.Det Smakade ju extra fint eftersom Fabregas snackat så mycket skit om oss innan matchen.

Vem är din favoritspelare och varför?

Har alltid haft ett speciellt öga för kortväxta, snabba och tekniska spelare. Därför är Aaron Lennon min stora favorit. Men med Modrics magiska start på säsongen så kan man ju inget annat än älska honom. Han kommer bli en legendar i klubben om han fortsätter så här.

Lag och spelare du ogillar?

Jag ogillar Ar5ena1. Jag ogillar alla deras spelare men framförallt ogillar jag van Persie.

Någon favortiskribent på sidan?

Nej, det kan jag väl inte säga att jag har. Men jag tycker det är väldigt kul att läsa folks åsikter om Spurs i både forum och krönikor. Alla som arbetar med denna sida ska ha ordentligt med cred.

Har du rest med THSS till London någon gång?

Nej, inte med THSS tyvärr.

Vad ska vi värva i januari?

Jag tycker att vi har en bred och slagkraftig trupp redan så egentligen håller jag med Harry om att vi bara ska värva för pengar som vi får in på försäljning under januari. Det känns högst troligt att Bentley och Pavan lämnar och för de pengarna vill jag ha en innermittfältare. Jenas håller inte och Huddlestone blandar och ger allt för ofta. Vidare är jag inget fan av Corluka, jag ser gärna en ny högerback. Spelar hellre honom som back up i mittförsvaret om det krisar.

Andra intressen?

Musik är ett stort intresse, både att utöva själv och lyssna på. Film gillar jag också och att umgås med min sambo, familj och vänner så klart.

Andra favoritlag?

Mitt fotbollshjärta delar Spurs med Malmö FF. Dom följer jag också slaviskt, tyvärr ser deras senaste säsonger ut ungefär som Spurs. Andra lag jag följer är Atletico Madrid och Juventus, dock inte lika fanatiskt.

Hur slutar Premier League den här säsongen? Topp-4,botten tre och Spurs placering vill jag ha

1. Chelski

2. Man Ure

3. Ar5ena1

4. SPURS

18. Hull

19. Pompey

20. Wolves

Slutligen…Vilken person i världshistorien vill du bjuda på middag? Motivera gärna…

Hm, en mycket svår fråga. Rent spontant vore ju ett annat svar än Jesus mycket märkligt, han lär ju ha en hel del att berätta och bevisa….. Så det får bli han.

Tack Fredric för dina svar! Hoppas vi får se dig på en THSS-resa inom en snar framtid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.