Fans i Fokus: Johan Lundberg

Nästa person som jag blev nyfiken på är Johan från Kinna, mer känd som "Sopi" på forumet.

Namn/ålder?

Johan Lundberg, 25 år

Bor/Familj?

Kinna, samma stad som Simon Bank är i från.
Ligger i Marks Kommun.
Jobbar med/ skola?

Studerar just nu till undersköterska, var en av dem som blev varslade från Telia Sonera.

När och varför började du hålla på Spurs?

Jag är, tro det eller ej, en gammal Arsenal supporter från början. Jag började hålla på Arsenal som liten men efter att det började en kille ifrån England i min klass, när jag gick på mellanstadiet (7:an) – (1996) så konverterade hans farsa om mig. När han berättade om Tottenham så berättade han det med en sådan stark passion och det riktigt lyste ur ögonen på honom. Han talade om de stora dagarna och hur Arsenal hade ”fuskat” sig till en plats i högsta ligan. Då föll jag, sedan dess har man haft ett eget helvete – på både ont och gott.

Någon Favoritspelare i dagens lag?

Keane. Jag grät den dagen han flyttade till Liverpool. Jag bara föll ihop och det gjorde så fruktansvärt ont. Den spelare jag beundrade så mycket hade lämnat, sen att han uttalade sig klumpigt gjorde inte saken bättre. Keane är inte bara en bra spelare. Han är även den där killen som kan lyfta laget i omklädningsrummet med sin humor och sin attityd.

Någon speciell match du minns?

West Ham matchen förrförra året. Vilken match. 4-3seger och Berbatov var som en gud i matchen, han gjorde allt det där som gjorde honom till en av världens mest kompletta anfallare. Sen att ”Styltan” fick sätta den sista var som att bli kär på nytt.

Någon spelare i fotbollsvärlden som du ogillar?

Chimbonda. Girig och bara hemsk, då han värvades första gången så var jag starkt emot det. Redan då kände man vibbar av girigheten. Har även ett visst agg emot alla de gamla spurs spelare som alltid lyckas göra sin ”karriär” mål emot oss.

Har du sett någon match med Spurs live?

Tyvärr inte. Blir kanske i vår dock.

Andra favoritlag i världen?

Kan man ha det? Nej den riktiga kärleken finns bara hos en skönhet – Tottenham.
Okej, sympatiserar med Nottingham Forrest.

Var brukar du se Spurs-matcherna?

När jag kan. Pluggat en del det senaste, då får de ta ”stryck”.

Vad tycker du om THSS och spurs.se?

Underbart. Fast ingen förstår mig. Fast det gör nog ingen.
Umgås du med någon på forumet?

Nej. Tråkigt dock.

Idrottar du själv?

Enstaka besök på Friskis

Något annat intresse än Spurs?

Skissa, läsa och musik. Men framför allt så är jag en filmfantast.

Någon plats i världen du vill rekommendera?

Djupvik, Öland. Inga turister eller ”stojjar”. Avkopplande och nära Östersjön. Mycket mysigt på både vintern och sommaren.

Favoritmat/dryck?

Nils Oscars – ale -öl. Och mjölk.

Slutligen..: Transferfönstret är på väg att stängas, hur vill du sammanfatta det? Nöjd? Besviken?

Jag är mycket nöjd. De har spenderat pengarna väl och inte chansat på någon del i laget. Det känns hur bra som helst. Vi har en bra bredd med många bra spelare som kan komma fram, de som väntar på att slå igenom á Bentley. Dock så skulle jag efterlysa en lite yngre version av Robbie Keane. En som kan bli som honom och lyfta laget. Crouch var lysande att värva – en del säger att det blir mycket lång bollar. Jag säger mer: Ett till dimension i anfalls spelet.

Tack Johan för att du hade tid och lust att svara på mina frågor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.