Fans i Fokus: Rikard Redin

Nu ska vi bekanta oss lite mer med Rikard från Stockholm, mer känd som "SpursHero" på forumet.

Namn/Ålder

Rikard Redin 31 somrar

Bor/Familj

Bor i västra innerstaden av Sthlm och är solo

Arbetar med/Skola

Säljare inom papperbranschen på en av Sveriges största pappersgrossister. Vi säljer bara bra papper, inte sånt där som du tillverkar Daniel…

Hmm..nåja….

När började du hålla på Spurs, och varför?

Jag tror att Spurs redan låg latent i systemet på något sätt redan tidigt, men vad jag kan komma ihåg föll jag för spelare som Lineker, Hoddle och Waddle under VM 1986. Waddle var den spelaren jag följde mest under mina tidiga år som Spurs supporter. Debuten på White Hart Lane 1989 gav inte bara en seger utan Spurs båda mål av just Waddle. Dock skulle jag ha ärvt en röd-vit dräkt som 3-4 åring som min bror haft… men jag tyckte inte om det av någon anledning.

Vad har du för roll i THSS?

Den officiella rollen är väl inom matchsamlingar, men tar på mig lite det ena och det andra som finns att göra. Försöker vara behjälplig med lite uppdateringar på hemsidan både struktur och artiklar. THSS Lokala ambassadörer är något jag drog igång tidigare i år och kommer försöka utveckla under nästa säsong.

Umgås du med någon från forumet?

Oh ja! Vi brukar vara ett gäng som ses till matcherna här i Sthlm. MattMellow, 1813., josjos, Peter Borg, mangemange och flera andra som jag inte kommer ihåg just nu. Hörs med ett antal andra på telefon, MSN, Facebook mm.

Någon person från forumet du är mer nyfiken på?

Det är väl några stycken man skulle tycka var roligt att träffa. Teatimeterror är en av dem som det skulle vara kul att se, gissar på att det blir till Springsteen här i Sthlm i början av Juni.

Följer du andra lag i världen?

De lag som får hjärtat att bulta lite extra är Dallas Cowboys och Barcelona. I Sverige är det Djurgården som är laget dock är intresset för allsvenskan obefintligt sedan ett par år tillbaks mest pga att man ser så mycket Premier League just nu.

Hur tar du en vinst respektive förlust för Spurs?

Det är olika. Beror på hur vi förlorat och mot vilka. Dessutom beror det mycket på det allmäna tabelläget, förväntningarna inför matchen mm. Som säsongen yttrade sig detta år har det varit mer lättnad än glädje då vi vunnit. Där känslan "pust, 3 viktiga poäng". Förlusten mot Manchester U sitter kvar … En av de bittraste Spursdagar jag upplevt. Gladare dagen efter är man efter seger och lite nedsänkt huvud efter förlust.

Idrottar du själv?

Här kommer väl "idrottspolisen" slå till, men jag säger trots det att jag spelar golf. Om inte golf är en idrott, men tresteg är det så….. Är på en sådan nivå att jag fortfarande har vissa ambitioner att ta mig en liten bit till ner i handicap. I övrigt tränar jag på gym (inte så ofta som jag borde) och kan ses hålla ett tennisracket då och då.

Andra intressen förutom Spurs?

Det är som sagt golfen på somrarna och gymet, men försöker läsa så mycket jag hinner med och lyssna på musik. Är lite periodare vad gäller att skriva, men Spurs och THSS tar rätt mycket fokus. Ett annat "intresse" jag har är de underbara små syskonbarn på snart 3 år, snart 2 år och tvillingpojkarna på 8½ månader

Har du besökt någon plats i världen du vill rekommendera?

Finns det annan plats att rekommendera än White Hart Lane? Om jag nu måste välja en annan plats så är det Rom. Helt underbar stad som är fylld med så mycket historia och mysiga bakgator.

Har du någon speciell ritual innan Spursmatch?

Nej, egentligen inte. Ser till att ha en Spurströja av någon sort på mig, det är väl det enda.

Favoritmat och dryck?

En riktigt grillad köttbit med klyftpotatis är svårslagen ett par kalla öl eller något gott rödvin till det. Skulle jag välja ett "kök" som jag uppskattat mest genom åren hamnar italienska högst upp på listan.

Slutligen. Hur slutar säsongen? Tar vi sjundeplatsen? Vem vinner ligan? Vilka åker ur?.

Säsongen kommer att sluta med en 8-10e plats. Tror tyvärr inte att vi når 7e platsen i år, å andra sidan vet jag inte om det gör så mycket då vi kan lägga allt fokus på inhemska cuper och ligan nästa år för att kunna utmana om CL platserna. De som vinner blir tyvärr de röda från Manchester och de som får lämna blir West Brom, Middlesbrough och Hull.

Tack Rikard, hoppas du orkar hålla igång ditt arbete för THSS, det är mycket uppskattat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.