Fans i Fokus: Fredrik Börjesson

Nästa person som tog sig och svarade på mina frågor är Fredrik Börjesson.

Namn/Ålder

Fredrik Börjesson, 19 år.

Bor/Familj

Västra Frölunda i Göteborg. Bor med mamma Anne-beate, Pappa Lars och lillasyster Isabella.

Arbetar med/Skola

Jobbar som säljare på Phonehouse.

När började du hålla på Spurs, och varför?

När jag var mindre hade jag en polare vars pappa var Spurs supporter, han satte bänkad varje lördag eftermiddag och antingen tittade eller pratade om Spurs, och på den vägen är det..

Har ditt intresse avtagit eller ökat med åren?

Mitt stora Spurs intresse började runt 2005 när jag fick Canalplus och kunde se matcherna regelbundet, samt att jag vid samma tid upptäckte THSS. Det tog inte lång tid innan jag blev en "besatt" Spurs supporter och det nuvarande intresset är så stort att det förmodligen inte går att bli så mycket större.

Om du får bestämma, hur länge är då Harry Redknapp tränare i Spurs?

Jag är varken för eller emot Redknapp om jag ska vara ärlig. Men 10 tränare på lika många år talar sitt tydliga språk, och det känns viktigt att behålla lite kontinuitet i tränare staben så jag hoppas han får en ärlig chans.

Spelare du gillar/ogillar i Spurs?

Keano är jag oerhört svag för, trots sagan med Liverpool är det min största Spurs hjälte…Palacios känns definitivt som en ny favorit trots att han spelat så få matcher.. Bentley gillar jag som fan, mest för att han är en sån go gubbe. Jag har svårt för att ogilla spelare i Spurs, men BAE är en spelare som jag ofta blir galen på under matcherna.

Bästa Spurs-minne?

Under säsongen 2005/2006 åkte jag med familjen till London över en långhelg. Spurs spelade mot Man City under lördagen och till min stora besvikelse fick jag höra att matchen var slutsåld. Jag tog ändå bussen dit med morsan för att se WHL och kanske köpa någon souvenir. När vi väl var där gick vi till biljettkassan för att kolla om det fanns någon biljett trots allt, och efter mycket om och men fick vi två biljetter i Citysektionen. Känslan att gå in på the Lane och höra glory glory tottenham hotspur i högtalarna var helt fantastiskt. Matchen slutade 2-1, efter mål av Carrick och Stalteri. När jag gick därifrån visste jag att jag funnit en kärlek som skulle hålla livet ut.

Har du rest med THSS till London någon gång?

Sett 4 matcher live med Spurs varav 1 med THSS. Tre generationer av familjen Börjesson såg 1-1 matchen mot Boro förra våren.

Andra intressen förutom Spurs?

Fotbollen är det absoluta största intresset, och förutom Spurs så är jag en die-hard ÖIS supporter.

Träffar du eller umgås med någon på spurs.se?

Både far och farfar är medlem i THSS. Den som jag håller mest kontakt med är "DanielYid". Vi har kontinuerlig telefon och smskontakt under matcherna och går och ser dem större matcherna på Plain Kitchen i GBG.

Idrottar du själv?

Har spelat både tennis och fotboll på relativt hög nivå under hela min ungdom egentligen. Jag slutade med fotbollen inför förra säsongen då jag var målvakt i div 3 laget SG97.

Vilka lag får lämna Premier-League den här säsongen?

WBA klarar nog inte att resa sig, Boro har det oerhört svårt just nu och kan mycket väl ryka om dem inte vänder trenden snart, Hull är ett sjunkade skepp.. Tror det blir dem tre faktiskt.

Slutligen, lös mitt dilemma….Mötley Crue spelar på Peace & Love-festivalen i Borlänge samma dag som min sambo och svärmor har bokat stuga i Skåne…hur löser jag det på bästa tänkbara sätt???

Det är nog bäst att bita i det sura… och spara sådana lösningar tills Spurs är inblandat. Det är trots allt fotbollen som är viktigast 🙂

Tack Fredrik för att du tog dig tid och svarade på frågorna, men det sista svaret gillar jag inte…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.