Fans i fokus: Andreas Hagen

Jaha nu drar vi igång den nygamla artikelserien "Fans i fokus" igen. Först ut blir Andreas Hagen, mer känd som "King26" på forumet.

Namn/ålder

Mitt namn är Andreas Hagen, 20 år fyllda.

Bor/Familj

Jag bor för närvarande i Eskilstuna med min kära mor Evastina. Far min, Kjell-Ove, håller till i Malmköping, en by 3 mil från Eskilstuna. Jag har också en storebror, Christian, som bor i Uppsala.

Vad jobbar/pluggar du med?

Just nu är jag arbetslös men har planer för våren, antingen blir det lite pluggande här på Mälardalens Högskola eller så blir det en tur till Norge för en ny utmaning.

När började du hålla på Spurs, och varför?

Jag var väl inte så gammal, kan tänka mig att jag var i 6-7års åldern. Jag vet att jag har ett underbart Spurs-kit i liten storlek. Min pappa är också ett stort Spurs-fan så han försökte väl alltid få över mig till den vita sidan av Norra London. Min bror håller på Arsenal så det var väl lite tävling mellan dem om vilket lag som skulle ta över mitt hjärta.

Har ditt intresse avtagit eller ökat med åren?

Mitt intresse ökar nästan mera dag för dag och nu klarar jag mig inte en dag utan någon form av Spurs-nyhet. Sedan gav den underbara Carling Cup-vinsten en rejäl boost i hjärtat.

Har du sett Spurs live någongång och har du då rest med THSS?

Jag har sett Spurs live en gång. Den 18e december 2004 var jag, min far och en kompis över och såg den lysande matchen mellan Tottenham och Southampton, som vi vann med 5-1. Det starkaste minnet är väl Defoe´s hattrick och det snöpliga målet Crouch gjorde i början av andra halvlek. Jag måste åka över igen innan vi byter arena, kanske blir det med THSS, vem vet.

Om du fick agera sportchef och värva samt göra dig av med tre spelare nu i januari, vilka skulle det bli och varför?

Oj, vilken svår fråga! Det finns ju en del att göra med dagens trupp… Jag skulle självklart försöka få in en defensiv innermittfältare av klass, någon som kan vinna mittfältet med både tacklingar och passningar. Vem vet jag inte, han måste även ha lite storlek för jag tänkte slänga in Modric bredvid honom. Jag skulle gärna se Ruben De la Red. En vänstermittfältare är också ett krav, Diego Capel tror jag skulle passa riktigt bra i Premier League. Sedan skulle jag vilja ha in en targettyp i anfallet, Mario Gomez i Stuttgart verkar vara en intressant spelare, värdelös under EM tyvärr.

Ut åker Ghaly, Sanchez och Gilberto. Tråkiga svar jag vet, men dom blir det.

Hur tar du en vinst respektive förlust för Spurs?

Vid vinst blir man ju såklart oerhört lycklig, den där lättnaden i hjärtat är ju så underbar efter vunnen match.Vid förlust så blir man ju förstörd och besviken och vill ha en match till dagen efter. Ändå tar jag inte förluster så himla dåligt ändå, tycker att jag är duktig på det. Det värsta med Spurs är ju att man aldrig på förhand kan känna att vi ska vinna oavsett om vi möter Bolton eller Man Utd. Vilket på ett sätt är underbart, det får en att vilja se varenda match.

Följer du andra lag i världen?

Jag följer bara Tottenham, när jag var yngre så hade man lite tycke för IFK Göteborg, Juventus och Barcelona, det enda lag jag följer lite nu är IFK men ingen klubb i världen kan mäta sig med Tottenham, det är det lag som avgör vilket humör man ska ha resten av veckan.

Spelar du själv?

Jag spelar själv i min moderklubb Malmköpings IF. Vi vann division 5 förra säsongen så det blir division fyra nästa år. Jag håller mest till i försvaret, mittback eller vänsterback. jag gjorde ett otroligt konstigt framträdande i en offensiv mittföltsroll i junioråldern… Där ska jag inte hålla till.

Träffar eller har du träffat många Spursare från forumet?

Har aldrig träffat någon från forumet, har möjligtvis gått förbi någon här nere på centrum utan min vetskap, då det ska hålla till några THSS:are här i Eskilstuna.

Jo det ska Gudarna veta…

Vem/vilka vill du träffa

Hmm…Swedishspur är ju alltid trevlig med sina ITK-rykten. SpursHero brukar skriva vettiga saker i matchtrådarna. P.Hecktor också men det finns många man skulle vilja träffa och diskutera med..

Den där deandanil ska tydligen vara hemskt trevlig!!!!

Vad tycker du om THSS? Bra och dåligt?

Tycker det är en alldeles grym supportersida, helt klart den bästa jag varit inne på. Det är en lugn och skön design, väldigt lätt och komfortabel. Kan tyvärr inte komma på något dåligt, det är ju medlemarna som gör hela forumet. Många vettiga personer på detta forum, en del vill man ju bara springa och krama.

Slutligen…..Vad dricker du helst?

Beror väl på tid och plats, till en fotbollsmatch tar jag gärna en kall öl, gärna Staropramen. Andra dagar, vid en förlust t.ex., så åker gärna spriten fram ett par gånger under kvällen.

Tack Andreas för att du tog dig tid att svara på frågorna och jag hoppas du snart för möta Eskilstunas Spursare….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.