Fans i fokus: Håkan Peleback

Jag har nöjet att presentera Håkan Peleback, 26 år från Borlänge. Även känd som "London_Calling" på forumet. Läs och bekanta er med THSS nya styrelseledamot!

1. Namn/ålder

Håkan Peleback – Tjugosex år gammal.

2. Bor /familj

Bor i Borlänge tillsammans med min tjej i en liten tvåa.

3. Vad jobbar du med?

Jag jobbar med stål! Är någon form av driftsoperatör som trycker på knappar och kollar på plåt som far förbi i sextio knyck. Mycket stimulerande. Ja, just det, vi lägger på färg också.

4. Hur började du följa Spurs?

Ja, det är en lite knepig fråga. Endera var det min fanatiska bror som hjärntvättade mig under mina tidiga levnadsår eller så var det helt enkelt så att jag blev frälst i England med Lineker och Gazza under VM 1990. Jag föredrar det sistnämnda.

5. Hur många gånger har du sett Spurs live? Berätta om någon match. Nöjd med stämningen?

10 gånger. 8 på WHL, 1 match hos Arslena (0-0) och en i Trollhättan. Stämningen har alltid varit bra, jag har dock lyckats se fyra matcher då WHL saknat kortsidor, men inte ens det har lyckats döda stämningen.

6. Ditt bästa minne av Spurs?

Ojoj, det finns många bra minnen otroligt nog. När David Ginola blev årets spelare tyckte jag var stort. Tottenham-Everton år 2000 när hela WHL gav Gazza en stående ovation i flera minuter innan matchen var också en händelse som gav rysningar. Men jag måste nog säga FA-cupvinsten 1991. För då vann vi ju någonting iallafall!

7. Vilka värvningar vill du se i sommar?

Tror faktiskt att Dimitar Berbatov skulle kunna vara en bra värvning sett till hans CV. Men om jag räknar upp några namn bara, så säger jag dessa: Dimitar Berbatov, Sergio Agüero, Juan Roman Riquelme, Wayne Bridge och Pascal Chimbonda.

8. När blir vi ligamästare? Eller cupmästare?

Nästa år! Vi vinner UEFA-Cupen och kommer topp-3.

9. Är du optimist när det gäller Spurs?

Alltid optimist! Nästa säsong då jävlar!

10. Hur tar du en förlust/vinst med Spurs?

Har på något sätt distanserat mig till förlusterna nuförtiden och bara varit uppgiven. Förr i tiden så var det fram med revolvern, snaran och sömntabletterna vid varje baklängesmål. Vid vinst däremot så går jag på moln i en vecka, skryter för alla hur jävla bra Spurs var sist och berättar för motståndarfansen hur mycket vi kommer att pissa på dem nästa gång också…

11. Har du spelat själv? Vilket lag/division?

Spelar själv, just nu i division VI då vi åkte ur femman förra året. Funderar dock på att byta klubb inom kort.

12. Vilka lag följer du förutom Spurs?

IK Brage och Falu BS i Sverige sen har jag inga andra favoritlag som jag bryr mig speciellt mycket om. Jag tittar nästan aldrig på annan fotboll än Spurs om jag inte är garanterad en grym fotbollsmatch på förhand!

13. Du är ny i styrelsen för THSS. Välkommen och grattis får jag säga! Vad kan du bidra med tror du?

Tack! Allvarligt talat så vet jag inte vad jag ska göra riktigt men jag är en hejare på att argumentera och diskutera så man kanske kan bidra med sin vettiga röst och sina vettiga tankar.

14. Vad kan vi bli bättre på?

Jag tycker att vi måste först och främst se till att alla som är medlemmar nu också fortsätter vara det i framtiden innan vi riktar in oss på att skaffa nya medlemmar. För de kommer ändå att hitta hit till sist. Sen måste vi såklart fortsätta med de grymma resorna också. Föreningen kommer att bli starkare ju fler utav oss som träffas även utanför forumet

15. Tror du seriöst att du kommer förstå allt vad Micce Ström bräker ur sig?

Här vågar inte Håkan svara. Jag förstår honom…

16. Varför får man inte säga Janne för Jan? Snälla hjälp mig att förstå det.

Jag säger Janne…

17. Vilka har du träffat i THSS?

Jag har träffat en hel del. Jag saknar dock några viktiga pellejönsar på min "träffat-lista": "Mickespurs", "Sorro", "LordSherman" och "Lineker". Nu är ju inte alla med i THSS vad jag förstått men de håller iallafall på Spurs.

Varför fick jag inte välja mellan AIK och Åtvidaberg? AIK, AIK, AIK!

Här har det vänt och jag måste börja besvara frågorna. Snygg vändning, Håkan! Jag säger som alla andra skulle ha gjort. Frågan är så självklar och besvarar sig själv. Alltid ÅFF!

Tack på förhand din långhåriga hippie!
Vassego…

Tack själv, Håkan! Lycka till med allt nu så ses vi säkert under en härlig Tottenhammatch och sjunger segersånger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*