Fans i fokus: Tim Gustafsson

Nu ska jag ta er till djupaste Småland och ett möte med Tim Gustafsson, även känd som "Timpagol" på forumet. Mycket nöje!

1. Namn/Ålder

Namnet är Tim Gustafsson och jag är 17 år, blir 18 i höst.

2. Bor/familj

Bor ute i skogen i Småland, närmare sagt i en byhåla som kallar sig Högsby. Ligger mellan Kalmar och Oskarshamn, om det nu säger er något.

3. Arbete/Studier. Vad ska du bli när du blir stor?

Jag går andra året på gymnasiet i en liten skola i just Högsby. Mina framtidsplaner? Jag satsar på att bli journalist, eller proffs i Spurs reservlag?

4. Hur började du följa Spurs?

Det är en ganska lustig historia må jag säga. Det började med att jag fick hem dataspelet FIFA 98. Problemet var att jag inte visste vilket lag jag ville vara. Då gick jag efter spelarnas namn och kollade om det fanns några som hette Tim. Jag hittade två stycken, Tim Sherwood i Spurs och Tim Flowers i Leicester. Men jag ville inte ha en målvakt som favoritlirare, det blev då Sherwood och där började allt för mig.

5. Har du någon favoritvärvning till nästa säsong? Vad behöver Spurs förstärka?

Jag skulle mer än gärna se en spelare som Deisler på kanten, men han är ju naturlig höger och där har vi redan Lennon. Så jag säger nog Mikael Dahlberg från GIF Sundsvall. Nej, ärligt talat är det ytterbackarna vi behöver förstärka och så en vänstermittfältare, där skulle jag vilja se Valencias Vicente!

6. Vilken är den bästa matchen du sett Spurs spela?

Haha, det är en liten udda match som inte spelade så stor roll för de flesta. Men för mig gjorde den det. Det var år 2000 när vi mötte Liverpool (min brors favoritlag) och Fowler gjorde 1-0. Men Spurs kvitterade genom Les Ferdinand. Matchhjälten blev dock min stora favorit, Tim Sherwwod! Han nickade in en hörna och det blev 2-1, det minns jag väl!

7. Har du besökt WHL? Berätta isåfall. Om inte. När planerar du att åka? Vilken match skulle du helst vilja se?

Nej, tyvärr har jag inte varit på plats än. Men när jag blir äldre ska jag lugnt dit! Helst skulle jag vilja se CL-finalen mellan Spurs – Fiorentina! Då Fiorentina är mitt favoritlag i italienska ligan.

8. Hur tar du en förlust alt. vinst?

Oj. Jag tar förluster grymt hårt! Ingen vill vara med mig då. Mina vänner har faktiskt sagt det, då är det illa. Jag kan vara sur och förbannad flera dagar!
Men en seger däremot, då svävar jag på moln! Det är så sjukt underbart. Jag lider nog av någon sjukdom, tror den heter Fotbollsfeber!

9. Hur mycket följer du Spurs? Ser alla matcher du kan? Läser allt som finns i tidningar/nätet? Medlem i THFC?

Jag följer laget jämt! På ett eller annat sätt. Nu har det ju blivit mycket tv, så man har fått boka om lite en del helger. Inget går ju före en match.. Jag är uppdaterad till hundra, mycket till hjälp av denna sida! Nej, jag är inte medlem, men kommer bli.

10. Spelar du själv? Vilket lag? division? Följer du andra lag i Sverige?

Oj så pinsamt att denna fråga kom. Ja, jag spelar själv, fast har haft ett litet uppehåll. Jag spelar i en division 6-klubb som heter Fågelfors IF (ni hör ju bara på namnet), men vi är åtminstone tippade att gå upp, alltid något. Och ja, jag följer GIF Sundsvall lite i Sverige, det gör ju inte denna fråga bättre…

11. Är du optimistisk för Spurs framtid? Vad tror du kommer att hända?

Jag tror stenhårt på Spurs framtid! Äntligen ser det ljust ut. Förhoppningsvis blir det ännu bättre när vi får komma ut i CL och visa hur fotboll ska spelas. Vad som kommer hända? Vi vinner CL om något år, men innan dess har vi vunnit ligan!

12. Hur kom du i kontakt med THSS? Vad är bra eller inte bra i THSS?

Vet icke, det var nog via SvenskaFans har jag för mig. Allt är grymt bra, fortsätt på samma spår!

13. Snabbfrågor:

Kaffe eller te?
Inget är gott, men te.

Carlsberg eller Guinness ?
Carlsberg.

Hårdrock eller punk?
Hårdrock!

Micce eller Micke?
Micce, låter mer modernt.

Örebro eller Eskilstuna?
Örebro, min syrra bodde där förut, så jag känner staden lite.

Åtvidaberg eller Djurgården?
Usch. Åtvidaberg fick ju lika mot GIF, så säger DIF.

White Hart Lane eller White Hart Lane?
WHL!

Micke's lasagne eller Micce's speddegauga?
Micce´s speddegauga. Jag vet icke om det är något? Men låter udda, och samtidigt bra.

Cigarretter eller snus?
Cigarretter.

En sista fråga. Vad beror det på att Mickespurs är så suverän och snygg och alla andra i styrelsen är så tröga och fula?
Because Micke is the man! Eller….? Tycker det låter som en liten gayfråga, så jag ger ett gaysvar. Alla spursare är snygga!

Micke "Mickespurs" Thor tackar för din medverkan och kan meddela att man aldrig väljer DIF före ÅFF!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*