Ny redaktionsmedlem!

THSS och spurs.se kan ikväll stoltsera med att presentera en ny redaktionsmedlem. Nytillskottet heter Anders Rockström och bor i Jämjo nere i Blekinge. Han sällar sig till skaran som ska skriva matchrapporter.

Nedan följer en kortfattad personlig presentation av Anders Rockström:

Jag heter Anders Rockström och 41 år nu den 16 januari. Jag är gift med Ros Marie. Vi har två döttrar. Emma 7 år, och Julia som fyllde 2 år i november. Vi bor i en villa i Jämjö, ett samhälle 1,5 mil öster om Karlskrona.

Just nu är jag arbetslös, men har lite på gång och räknar med att vara ute på arbetsmarknaden senast i mitten av februari. Förutom kärleken till familjen och Spurs, tycker jag också om att skriva. Jag är snart färdig med en egen kriminalroman som jag ska skicka till förlagen senast i slutet av mars. Jag spelar även bowling sedan 20 år i Karlskrona Bowlingklubb på en hyfsat hög seriös nivå. Andra intressen är att läsa. I nuläget är Jeffrey Deaver och Giles Blunt favoriterna. Dessa två har jag köpt och läst allt av som har kommit på svenska. Viss motion och följa mitt svenska favoritlag Kalmar FF är andra saker jag ägnar mig åt.

Vi önskar Anders hjärtligt välkommen till webbredaktionen och hoppas att hans vassa penna kommer att glädja många läsare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.