Duo gör comeback ikväll

I kvällens reservlagsmatch mot Crystal Palace gör både Anthony Gardner och Wayne Routledge comeback efter sina respektive skador.

Clive Allen tar med sig en stark trupp till Stevenage för drabbningen mot London-klubben Crystal Palace ikväll. Med i truppen finns bland annat A-lagsspelare som Noé Pamarot, Andy Reid, Radek Cerny, Greg Rasiak, Anthony Gardner och Wayne Routledge. För den sistnämnda duon blir detta comeback efter de skador de ådrog sig tidigare under säsongen.

Routledge, som kom inför säsongen från just Crystal Palace, har varit borta sedan augusti då han fick en fraktur i foten under matchen mot Portsmouth, den blott första matchen för säsongen. Han stod för imponerande insatser under försäsongen och var den som skulle ta över högerkanten från Simon Davies. I Routledge´s frånvaro har, som bekant, Aaron Lennon vikarierat på den positionen och han har tagit sin chans på ett ypperligt sätt. Nu blir det hård konkurrens om vilken av ungdomarna som Jol kommer att använda sig av framöver. Förmodligen krävs det kanske ett par veckor till innan Routledge kommer tillbaka i tillräcklig form för att göra comeback i A-laget.

Även Anthony Gardner har en tuff uppgift framför sig för att slå sig tillbaka in i startelvan. Både Ledley King och Michael Dawson har varit i strålande form på sistone och med en spelare som Noureddine Naybet i truppen är konkurrensen stenhård på innerbackspositionerna. Gardner började säsongen i startelvan och spelade bättre än på länge innan olyckligt skadade låret i en löpduell under matchen mot Aston Villa tidigare i höst.

Matchen mot Crystal Palace börjar klockan 20.00 i kväll och den trupp Clive Allen tar med sig ser ut så här:

Cerny, Forecast, Pamarot, Gardner, Lee, Mills, Daniels, McKenna, O'Hara, Barcham, Lewis, Barnard, Routledge, Reid, Martin, Rasiak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.