Inför Spurs – West Ham

Dags för ännu ett derby i London. Dags för Tottenham att haka på toppen eller blir det som vanligt?

Med många THSS:are på plats på WHL så det kommer naturligtvis att bli högintressant att även för oss akterseglade stackare få följa spektaklet här hemma. Nu önskar jag naturligtvis inget annat än en vinst och att samtliga på resande fot till London får en härlig matchupplevelse. Svårt lär det i alla fall bli att lämna detta derby oberörd. Matchen i sig mellan Spurs och West Ham är oerhört viktig för tabelläget. Tottenham hade en möjlighet att haka på toppskiktet men misslyckades trots goda chanser att genomföra matchen mot Bolton så som planerat. Missade chanser och domartabbe får oss att spela lite under press, och det kanske kan vara nyttigt. Vi har ju faktiskt fått med oss andra resultat som kanske inte skulle ha gått vår väg, så udda får vara jämt hittills denna säsong.

Något som inte är jämt är gästande målvakten Roy Caroll. Han som lyckades tappa in Mendes ”half way line” mål på Old Trafford. Han kommer dock inte att lyckas vinka bort ett givet mål lika lätt på ett fullsatt White Hart Lane, som han gjorde på Old Trafford, rödflammigheten och skabben efter tavlan borde ha varit ännu tydligare signaler på det givna målet. Nu tror jag inte att han får spela imorgon, men vi får hoppas att vi har (milli)metrarna på vår sida på söndag i alla fall.

Vänsterbacken Paul Konchesky finns i West Ham, han var utlånad till Tottenham och vill säkert göra sitt bästa. Det känns ju alltid jobbigt när spelare kommer och möter ett lag de själva inte riktigt har platsat i. I detta fall kanske det inte känns så eftersom det var ett lån och han gick tillbaka när West Ham gick upp. Matthew Etherington, Bobby Zamora och Teddy Sheringham är ytterligare några som kommer känna sig hemma på WHL.

Det vore trevligt om en viss herre vid namn Edgar Davids fick göra sitt första mål inför en hysterisk hemmapublik. F.ö. den bästa publiken i hela ligan.

Spurs (4-4-2):
Robinson
Stalteri – Dawson – King – Lee
Lennon – Jenas – Carrick – Davids
Defoe – Mido

Reserver: Cerny, Pamarot, Tainio, Reid, Keane.

West Ham (4-4-2):
S.Hislop
T.Repka – A.Ferdinand – D.Gabbidon – P.Konchesky
Y. Benayoun – H. Mullins – M.Noble – M. Etherington
M. Harewood – T. Sheringham

Reserver: S.Bywater, C.Dailly, C.Fletcher, D.Bellion, B.Zamora.

Avslutar med ett dubbeltips:

Alexander Strid tippar 1-1, målen görs av Mido och naturligtvis Sheringham.
Micke Thor tippar 3-0, med mål från Mido,Defoe och Davids.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.