Spurs jagar Lee Young-Pyo?

Rapporter i dagens media gör gällande att Martin Jol är ute efter PSV Eindhoven´s Lee Young-Pyo för att öka konkurrensen på vänsterkanten i försvaret.

Enligt holländska medier uppges Spurs ha erbjudit PSV €3 miljoner för sydkoreanen och med tanke på att hans kontrakt går ut nästa säsong verkar detta ha godtagits av de holländska mästarna.
Sydkoreanen ska även ha kommit överens med Tottenham om ett kontrakt över fyra år.

Lee var en av de tongivande spelarna i PSV förra säsongen och hjälpte laget till det holländska mästerskapet och semifinal i Champions League. Nu sägs den snabba och offensiva vänsterbacken vara intresserad av att följa sin landsman Park Ji-Sung till Premier League och detta har väckt Martin Jol´s intresse.

Efter försäljningen av Thimee Atouba tidigare i sommar så råder det brist på vänsterbackar i Spurs, med Erik Edman som det enda naturliga valet. Och med tanke på Edmans problem med sina hälsenor verkar ett kompliment vara högprioriterat.

När det gäller uppgifter som dessa, bör de tas med en nypa salt, men med tanke på att det är Voetbal International som står som källa så får man ändå betrakta ryktet som ganska trovärdigt.

Men som vanligt så ska inget tas för givet förrän det står på Spurs officiella hemsida.

Claes Persson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.