erik edman foto mathias bridfelt 2004

Edman om Arnesen och framtiden

THSS träffade Erik Edman efter Malta-matchen och en något konfunderad Edman skakade på huvudet när Arnesenaffären kom upp.

”Jag fick precis ett SMS från Bridfelt och jag har väl inte direkt fattat det ännu. Det är märkligt att Chelsea kan bete sig på detta sättet, men vill inte Frank stanna så gör han ju inget bra jobb heller.”

Edman berättar att Frank inte direkt synts vid Chigwell så ofta och att spelarnas kontakt är med Martin ”Frank har ju värvat en massa unga lovande spelare så på det sättet är det synd att han försvinner, men samtidigt så skall man inte glömma att vi har ett oerhört intressant lag, och en mycket kunnig manager.”

Erik är mycket positiv till Jol och hans sätt att leda laget och tror att han har förmågan att ta laget framåt ”Jol är bra på att få ut detta bästa ur varje spelare, och det vi måste hitta nu är jämnheten på bortaplan. Blir vi bättre där så kommer det bli mycket bra. Det ser ju bra ut redan nu, men vi kan inte ha sådana djupdykningar som mot Bolton borta exempelvis. Att vi börjar tjonga långa bollar upp i banan är inte bra. Vi har spelare som är tillräckligt bra för att kunna rulla runt bollen och det måsta vi sträva efter att göra”

Edman avslöjar också att det var Martin som indirekt fick honom till klubben ”Santini ville ha Lizarazu, men så skrev han på för Marseille och då tipsade Jol Arnesen om mig”

Edman rundar av med att säga ”Jag tror på det här laget. Jag trivs oerhört bra i klubben. Det är en fantastisk klubb och nu gäller det att bygga vidare på det vi startade förra säsongen”

Det har inte gått lång stund sedan Edman fick reda på Arnesens svek, men han tittar redan framåt och det är väl lika bra att vi alla gör det och lämnar eventuell skräp som faller av vårt tåg mot toppen bakom oss.

Edman vandrar mot bussen och avslutar samtalet ”Ha en trevlig semester nu killar”

Jan Juhlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.