Spelarförluster och nyförvärv

Säsongen 2004/2005 har knappt hunnit svalna och på St Mary's gråter man väl fortfarande över att att ha trillat ur Premier League. Frank Arnesen har dock fullt upp som vanligt.

Arnesen har redan börjat de bistra jobbet att meddela folk att de får se sig om efter en ny klubbadress. Ex-Goonern Rohan Ricketts får lämna Tottenham efter tre säsonger, och det är väl inte så konstigt eftersom han 6 matcher i år inte direkt talar för en positiv utveckling. Med Ricketts lämnar också Paul O'Donoghue, Nicky Eyre, Michael Malcolm och Owen Price som alla harvat i reserv- och ungdomslag en tid. Owen Price sågs av många som ett hett löfte men han verkar ha stannat i utvecklingen (vilket iofs Peter Crouch också gjorde…och han var ju bara lång). David Limbersky har dessutom återvänt till Viktoria Plzen efter att hans lånetid löpt ut.

Mer intressant är dock att Spurs redan har plockat upp sitt första nyförvärv. Paul Stalteri har värvats från Werder Bremen. Stalteri, som är kanadensisk landslagsman har varit i stort sett ordinarie under sin tid i Bremen och har gjort 119 matcher sedan han gjorde debut för Bremen mot Hansa Rostock 2000. De senaste åren har han i stort sett spelat regelbundet och han var en viktig pusselbit i laget som tog den tyska titeln 2003/2004.

"Stalteri is a very solid player who can operate in defense and in the midfield and on both sides. He's a great addition to the squad" säges Fun Time Frank, som vi också kommer att få en exklusiv intervju med under juni månad.

Jan Juhlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.