Robinson är ”THSS Player of the year 2004/2005"

THSS omröstning av säsongens bästa spelare är nu avslutad. Vinnare med 46,5 % av rösterna blev vår fantastiska målvakt Paul Robinson. Grattis!

THSS kommer dela ut ett pris till Paul på White Hart Lanes heliga gräs under den andra hemmamatchen kommande säsong. Vi ska nu lotta ut en Ledley King-spelartröja till en av er 205st THSS-medlemmar som varit aktiva och deltagit i spurs.se´s omröstning. Vi återkommer inom kort med en presentation av denna lyckligt lottade medlem!

===================================

Hej alla THSS-medlemmar!

Det är några månader kvar på första säsongen med THSS och endast ett fåtal matcher kvar att spela i Premier League. Nu har det blivit dags för DIG att rösta om vilken Tottenhamspelare som varit viktigast för laget denna säsong 2004/2005. ”THSS Player of the year award 2004/2005”-statyetten/pokalen kommer delas ut på White Hart Lane till den vinnande spelaren i augusti vid ligastarten.

Endast THSS-medlemmar kan rösta och din röst räknas endast EN gång.

Bland alla THSS-medlemmar som röstar (oavsett valt röstalternativ) ska vi lotta ut en äkta matchtröja som bars av lagkaptenen Ledley King i en FA-cupmatch mot West Bromwich Albion. Tack till Erik Edman som hjälpte oss att få denna stenhårda tröja! King-tröjan finns nu stenhårt bevakad i THSS förvar.

Tänk till noga nu, och rösta för kung och fosterland! Det kan bli du som i sommar kickar boll i en vinnartröja…

Omröstningen är öppen till söndag 29 maj kl 18:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.