Jermain Defoe stannar i Spurs!

Ikväll blev det klart att vår skyttekung har skrivit på ett nytt kontrakt som löper över fyra och ett halvt år.

Jermain Defoe har hittills producerat sammanlagt 22 mål denna säsong, varav 13 mål i Premier League. Han är den förste spelare i Spurs att pränga 20-målsgränsen under en säsong sedan Teddy Sheringham och Chris Armstrong 1995-96.

Defoe är även ett frekvent förekommande inslag i det engelska landslaget, där han nu uppnått åtta landskamper och ett mål sedan övergången från West Ham United till Spurs i januari 2004.

Frank Arnesen är såklart mycket nöjd med att Jermain Defoe har förnyat sitt kontrakt: "Jermain är en ung spelare med stor talang och vi oerhört glada han fortsätter i Spurs. Det är goda nyheter för Tottenham."

Även huvudpersonen själv är på gott humör: "Det är en speciell dag för mig. Sedan jag kom till klubben har ledningen, spelarna och supportrarna varit fantastiska och jag har verkligen njutit av min tid här."

THSS och spurs.se är givetvis jätteglada och tacksamma att Jermain Defoe stannar kvar i Tottenham Hotspur. Vi önskar honom lycka till framöver och ser fram emot silvervara!

Mikael Nilsson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.