"I'll be a Spurs player for a long time unless the club tell me different."

På senare tid har det snackats allt mer om att de stora klubbarna i England och på kontinenten ska vara sugna på att värva Tottenhams succémålvakt Paul Robinson. Den engelske landslagsmannens svar på detta är tydligt…

Robinson värvade inför den här säsongen för den extremt billiga penningen av 1,5 miljoner pund. Den unga målvaktens succé var omedelbar, och hans bra form har hållt i sin under säsongen. Ett bevis på detta är att han redan efter halva säsongen hade hållit fler nollor än han gjort under någon hel säsong förut.

Medan Tottenham haft sitt på det torra när det gäller målvakt har de två storklubbarna Arsenal och Man United haft desto större problem. De två klubbarna har under säsongen skiftat mellan två ganska medelmåttiga målvakter vardera, och resultatet har också blivit därefter.

Därför har det på senare tid ryktats allt mer att de två skulle vara intresserade att knyta till sig Robinson, som fortfarande bara är 25 år gammal. Lyckligtvis för oss Tottenham-fans verkar Robinson trivas bra i klubben och har inga som helst planer på att lämna: " – Jag har bara varit här i sju månader och jag trivs mycket bra." Detta uttalande räcker för att dra en lättnads suck, men det Robbo tillade borde man bli mycket glad över: "- Jag kommer att vara en Tottenham-spelare under lång tid om inte klubben vill annat."

Det ser alltså ut som att Robinson vill och kommer stanna i Tottenham, vilket är mycket positivt för Tottenhams framtidsplaner.

Jacob "Sherman" Rosander

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.