Simon Davies tillbaka på allvar

I helgens FA-cup match mot West Bromwich Albion deltog Simon Davies för fjärde matchen i rad. Efter två skadefyllda säsonger är det skönt att se att vår högerytter verkar vara tillbaka på allvar.

Innan skadeproblemen var Davies en av Premier Leagues främsta spelare på sin position. Att han nu verkar vara kvitt sina skadebekymmer borde förstås glädja alla oss Spurssupportrar. Det borde också lösa problemen på högerkanten, då Davies är vår enda egentliga högerytter.

Det verkar också som Jol har stora förhoppningar på honom då han tackade nej till Evertons bud innan transferfönstret slog igen för den här gången. Att andra alternativ, som Crystal Palaces Wayne Routledge, diskuterades betyder förhoppningsvis inte att Davies dagar på White Hart Lane är räknade utan ska istället ses som ett tecken på att Jol vill ha konkurrenskraftiga alternativ på varje position.

På The Suns hemsida uttrycker Davies sin glädje över att vara tillbaka i ett lag som han tror har en mycket ljus framtid. Han säger också att hans mål just nu är att vara en värdefull tillgång för laget. Lyckas han komma tillbaka i den form han befann sig i för dryga två säsonger sedan blir han naturligtvis en jätteförstärkning. Något åtminstone jag, och fler med mig, ser fram emot!

Johan Öhlin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.